2020. február 25., kedd

Hajhullás megelőzésére - Kérastase Specifique Bain Prévention sampon



Az a szerencsém, hogy bár vékonyszálú a hajam, de viszonylag sok. Ez így egész elviselhető addig, amíg ez a vékonyszálú haj el nem kezd hullani. Akkor viszont gyorsan elkeserítővé tud válni a helyzet. Így tél végén a hajhullás megelőzésére, kezelésére mindig keresek valami speciális kiegészítést ami jelen esetben egy Kérastese hajhullás elleni sampon, a Specifique Bain Prévention.




Amit ígér:

helyreállítja a fejbőr egyensúlyát
megelőzi a hajhullást
javítja a mikro-keringést a fejbőrben
speciális formulájának köszönhetően azonnali volumennövelő hatása is van
Systéme Pro-Actif össztevő: antibakteriális, nyugtató, szabályozó hatású



Áttetsző, gél állagú, jól habzó sampon. Elég kevés is elég belőle alkalmanként. Nagyon enyhe illata van, friss, kellemes.



Meglepett, hogy már az első hajmosás után a hajam egészen egyszerűen jobb állapotúnak tűnt, tehát tényleg van valami a volumennövelő hatásban. Ráadásul érdekes módon kevésbé zsírosodott mint direkt zsíros hajra való samponok használata után. Konkrétan még a harmadik napon is egészen tűrhető volt. Azért ez így már önmagában szuper :) De nemcsak ezt vettem észre, hanem sokkal simább is volt a hajam és valahogy a hajformázó termékek is jobban működtek szárításkor.





Többszöri használattal pedig tényleg tapasztaltam azt is, hogy egyszerűen jobban "rendben van" a fejbőröm, valahogy tényleg képes helyreállítani az egyensúlyt, ez nagyon tetszik! Természetesen a hajhullást nemhogy megelőzi hanem mérsékli, ez egyértelmű, nem tudom pontosan hogyan de működik. Próbáltam az összetevőkből rájönni, de ez valami high-tech titkos dolog lehet, annyi biztos, hogy parabén- és szilikonmentes. Egyre inkább megbízom a Kérastase termékekben egyébként, bár nem olcsók, de elképesztő jó minőségűek és mindig tökéletesen alkalmasnak bizonyulnak az adott hajproblémára. 



Az eddig tapasztaltak alapján garantáltan újravásárlós ez a sampon, mivel a vékonyszálú, zsírosodó, ilyenolyan hajammal konkrétan csodát tesz! Valószínű felváltva használom majd a másik kedvencemmel, ami kicsit olcsóbb, azonban a hajhulláson nem segít, csak simán volumennövelő.

Update: a Notino webáruházban most vásároltam ezt a Kérastese hajhullás elleni sampont, jelenleg 6.650 Ft az ára.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...