2020. március 27., péntek

Bioliq termékek problémás bőrre



Mostanában bukkantam rá erre a márkára és néhány termékük nagyon ígéretesnek tűnik, így elsőre egy nappali és éjszakai krémet valamint egy tubusos korrektort próbáltam ki. A Bioliq egy lengyel dermokozmetikai márka, minden korosztályra vagy bőrproblémára könnyedén meg lehet találni a megfelelő készítményt, én a Specialist termékcsaládból választottam, ami problémás, pattanásos bőrre való, nappalra egy  anti-aging hidratálót, éjszakára egy méregtelenítő krémet és a bőrhibák elfedésére egy korrektort (ami egyébként azonnal nagy kedvencem lett!)




A Specialist vonal minden készítménye három fő hatóanyag kombinációjával igyekszik csökkenteni a bőrproblémákat: oleanolsav, NDGA, ozmotikus gél. Az oleanolsav többféle növényben megtalálható, gyulladásgátló és antibakteriális hatású. Az NDGA a Nordihidro-gvajarétsav rövidítése, ami egy mesterséges antioxidáns és az oleanolsavval együttműködve szabályozza a faggyútermelést. Az ozmotikus gélt általában sebkezelőkben használják, mármint bőrrel kapcsolatban, segít eltávolítani a baktériumokat, méreganyagokat. 





Elsőnek a Bioliq korrektort próbáltam ki, mert pont volt egy óriási, piros, elintézhetetlen pattanás az orrnyergemnél, így a szokásos teafaolajamat sem használhattam rá, mert csípte volna a szemem. Gondoltam megpróbálom legalább ezzel elfedni és mivel ez egy ún. szérum korrektor, reméltem hogy valamit enyhít is rajta. A színe univerzális, a legtöbb bőrtípuson szépen eloszlatható. A hatása pedig szó szerint lenyűgöző. Konkrétan három nap alatt szinte eltüntette a pattanást úgy, hogy semmi mást nem használtam rá. Innentől kezdve ez a termék nálam alap. Már rendeltem belőle egy második tubussal is.




A Bioliq Night Detox krém egy éjszakai méregtelenítő ápolás, ami igyekszik helyrehozni a bőrünket amíg alszunk. Eltávolítja a méreganyagokat a bőrünkből, szabályozza a faggyútermelődést. Könnyű textúrájú krém, gyorsan beszívódik. Javítja a bőrhibákat, gátolja újabb mitesszerek kialakulását. 

Reggelre alaposan javítja a bőrképet és csökkenti a zsírosodást. Ha bármi bőrhiba van az arcomon, másnapra biztosan valamit enyhít rajta. A szürke és élettelen arcbőrt újjávarázsolja. 




A Bioliq ránctalanító nappali krém már az első használat alkalmával jó pontot szerzett nálam, ugyanis azonnal enyhítette az arcom kivörösödését. Ennek sűrűbb a textúrája mint az éjszakai krémnek, mégis nagyon könnyedén beszívódik. Mandulasavat és hialuronsavat tartalmaz, így gyengéden hámlaszt és kitűnően hidratál, megőrizve a bőr feszességét, rugalmasságát. Szalicilsav is van benne, ami szintén hámlaszt, de a pórusok belsejében is hat, nem csak a bőrfelszínen, ráadásul remek gyulladáscsökkentő. Ezeken kívül gluconolactone is van benne ami az AHA-hoz hasonló. de gyengédebb hámlasztó és ugyanakkor erős antioxidáns, megnöveli az UV-sugárzás elleni védelmet.

A gyártó ígérete szerint minden fajta bőrhiba előfordulását enyhíti és valóban, amióta használom nem volt különösebb gondom, de elsősorban a pórusaim lettek kevésbé feltűnőek és a bőröm is tovább marad matt. Miközben a fényesedést visszafogja, megfelelően hidratál. Az öregedésgátlást egyedül nem bíznám csak erre az egy termékre, szérumokat, egyebeket is használok mellette, de problémás bőrre, főleg kombinált bőrre remek nappali krém. Tetszenek az összetevői, jót tesz az arcbőrömnek, irritációt nem tapasztaltam.

Direkt a végére hagytam a legjobbat, ezek a termékek zseniális ár/érték arányban kaphatóak, az éjszakai és nappali krém is kétezer Ft körül kapható, a korrektor pedig ennél is olcsóbb. 



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...