2020. december 16., szerda

Lookfantastic Beauty Box - 2020. december

 Azt hiszem ez a legszebb doboz eddig, ezt biztos újra fogom hasznosítani, például karácsonyi díszek tárolására. A tartalma is elég nagyvonalú, 4 teljes méretű termék van benne. A karácsonyi kiadásban mindig vannak extra dolgok, amivel kicsit fel lehet dobni az ünnepeket, úgyhogy nagyon örülök neki, hogy ebben a hónapban viszonylag időben megérkezett.
A 2020. decemberi Lookfantastic Beauty Box tartalma:


Brushworks dupla végű szemhéjárnyaló ecset - teljes méret

Avant Pro Radiance Brightening Eye Final Touch szemápoló - 10 ml - teljes méret

Percy&Reed hajlakk - 50 ml - utazó méret

Jecca Blac Glow Drops primer - 20 ml - teljes méret

theBalm Petal to the Metal szemhéjpúder - teljes méret

Medik8 Hydr8 B5 Liquid Rehydration Serum - 10 ml - deluxe minta

A Brushworks ecsetekkel általában elégedett vagyok, puha, kellemes és jól használható, a dupla vég annyiból problémássá teszi, hogy nehezebb tárolni. De egy sminkecset mindig jól jön és szépen passzol a theBalm szemhéjpúderhez, jó választás volt a dobozba.
Az Avant márkától volt nemrég egy szuper éjszakai krém a Lookfantastic dobozban, így ez a szemhéjápoló sem lehet rossz. Ráadásul ezek a krémek bitang drágák, ez például 70 Font körüli áron kapható. Valószínűleg bármennyire is jó, ennyit nem igazán adnék ki érte, szóval ezt majd használom amíg tart és ennyi. Igazából az összetevők nem indokolják ezt az árat, nagyjából egy egyszerű hialuronsavas termék, némi micával, ami a csillogással felfrissíti a tekintetet, és tengervízzel ami nem tudom mit csinál, de van benne.
A Percy&Reed hajlakknak örültem, mert mindig örülök egy mini méretű hajlakknak, mivel ritkán használom, így ez pont jó arra, hogy álljon a polcon amíg nem lesz rá szükség. Ráadásul ez viszonylag finom textúrájú és rugalmas, de egészen jó tartást biztosít.


A Jecca Blac márkát nem ismertem, de ez az enyhén színezett primer komoly csillogást biztosít, ezt önmagában dekoltázsra is használnám akár. A weboldalukon azt írják, egészséges, természetes ragyogást ad, annál azért szerintem egy kicsit feltűnőbb, de mivel primer, úgyis kerül rá még alapozó. Champagne árnyalatban kaptam.

A theBalm Petal to the Metal szemhéjárnyaló nagy meglepetés volt nekem, mert talán ez az első alkalom amikor ezzel a márkával találkozom a Lookfantastic dobozban. Egyébként ismerem és szeretem és vagány ez a szín, de ahogy látom, különböző színek kerültek egyes dobozokba és esetleg jobban örültem volna egy könnyebben használható árnyalatnak. Viszont, ha már itt van ez a kis csecsebecse hát bizony használni fogom az ünnepek alatt! Ez külön erre a kiadásra készült mono szemhéjpúder, egyébként nem kapható külön, így az árát nehéz lenne belőni.

Hidratáló szérum mindig kell, persze nem mindegy, hogy milyen. A Medik8 márkát nem ismerem, de ahogy utánanéztem, a kulcs összetevői a hialuronsav és B5 vitamin és illatanyag mentes, elvileg érzékeny bőrre is megfelelő, ami szuper! Az összetevő listája gyönyörűen rövid, úgyhogy ez igazán jónak tűnik! Ebből a teljes kiszerelés szintén nem olcsó, 40 Font, 30 ml. 


Összegzés:


Teljesen megfelelt a várakozásaimnak ez a decemberi Lookfantastic Beauty Box, szépséges küllem, remekül újrahasznosítható doboz, csodás tartalom. A theBalm szemhéjpúdernek nagyon örültem, talán másik színt jobban tudnék használni, de azért van öröm. A Medik8 hidratáló szérum a másik kedvencem, elég jónak tűnik. Az ecset is mindig jól jön, ahogy a hajlakk is. A Jecca Blac Glow Drops izgalmas termék és úgy vagyok vele, hogy igenis jól fog jönni ez a csillogás az év végére, még ha csendes és otthonülős is lesz. Az Avant szemápoló piszok drága, de szerintem jó lehet, el fogom használni. Viszont biztos vagyok benne, hogy ugyanilyen jók vannak sokkal olcsóbban is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...