2020. november 29., vasárnap

10 csodás karácsonyi ajándékszett nőknek

 


Azoknak próbálok most segíteni, akik épp ajándékok után kutatnak, tanácstalanul válogatnak és nézelődnek és még mindig nem tudják mivel lepjék meg kedvesüket, édesanyjukat, nagylányukat, kolléganőjüket vagy bárkit. Persze érdemes előtte kipuhatolni, hogy sminkel-e, használ-e parfümöt az illető, de ha egyikért sem rajong akkor valószínűleg valamilyen test-vagy bőrápoló csomagtól nem fog idegenkedni. Mindenki szereti a kényeztetést és tapasztalatom szerint sokan örömmel kipróbálnak olyan termékeket amiket sosem vettek volna meg maguknak, de valaki meglepi őket vele. Szóval a szépségápolás iránt valamennyire érdeklődő rokonaink, ismerőseink biztosan örülnének egy szép kozmetikai vagy parfüm ajándékcsomagnak. Ezek közül most elsősorban azokat mutatom be, amik nálam mindenképp betalálnának, de igyekeztem olyanokat választani amik több korosztálynál is működnek. 





Ha valaki nem is indul el teljes sminkben minden nap, szempillaspirált a legtöbben szinte mindig használnak, így ezzel tényleg nehéz melléfogni. A Guerlain Mad Eyes ajándékszett a Mad Eyes Buildable Volume szempillaspirál mellett egy Mad Eyes folyékony szemhéjtus is található. Egyrészt a csomagolása lélegzetelállítóan gyönyörű, másrészt a minősége sem hagy kívánnivalót maga után. Én biztosan elgyengülnék, ha ezt csomagolnám ki a fa alatt!





Ha nem vagyunk biztosak a sminkben vagy parfümben, akkor egy ilyen Avéne Body ajándékszett biztosan örömet tud okozni, hiszen egy tusfürdőt és testápolót tartalmaz, ilyesmit meg tényleg mindenki használ. Nyugtató hatású Avéne termálvízzel készültek és érzékeny bőrre is használható, tápláló, regeneráló kozmetikumok. A bőrünkre meg már egészen fiatal korunktól célszerű vigyázni, így ez tökéletes ajándék lehet szinte mindegyik korosztálynak.





Szerintem a Nuxe Huile Prodigieuse szárazolajat mindenkinek ki kell próbálnia! Ha nem akarunk beruházni egy nagy üvegre, akkor egy ilyen Nuxe Créme Prodigieuse Boost ajándékszett a legjobb választás, hiszen egy mini verziót tartalmaz ebből a folyékony csodából, mellé pedig egy remek krémet normál/kombinált bőrre (száraz vagy érzékeny bőrű ismerőseinknek találunk mást a Nuxe kínálatában)





Egy ceramidos krém igazán csak jót tehet az öregedés első jeleitől kezdve, szóval elég széles a megajándékozható nőismerősök köre. Jó, egy huszonéves talán nem ettől fog elolvadni, de aki jártas a bőrápolásban az értékelni fogja a Holika Holika Good Cera ajándékszettet.





Ez a Grace Cole Luxury Bathing Bergamot Ginger & Lemongrass ajándékszett azoknak lehet igazán jó ajándék akik szeretnek fürdeni és rájuk férne egy kis lazítás hiszen csupa relaxáló és jókedvre derítő illatot tartalmaz. Tusfürdő, habfürdő, testápoló, fürdőbomba és kézkrém van benne.






Egy olyan ikonikus sminktermék mint az YSL Touché Éclat korrektor sok nő vágyálma, ebben a szettben pedig egy mini szempillaspirál is van. Gyönyörű!





A Narciso Rodriguez Poudreé ajándékszett tartalmaz egy 50 ml-es parfümöt, 75 ml-es krémtusfürdőt és egy 75 ml-es testápoló tejet. Én az ilyen szetteket szeretem a legjobban mert tetőtől talpig beburkolhatom magam az adott illatba. Ez egyébként púderes, szofisztikált virágos, édesebb illat.





Az Yves Saint Laurent Libre ajándékszett igazán kellemes meglepetés lehet, hiszen egy igézően finom parfümújdonság és egy dögös vörös rúzs van benne.











A Gucci Bloom Ambrosia Di Fiori ajándékszett egy nagy és egy táskában magunkkal vihető miniparfümöt tartalmaz egy izgalmas, virágos, nagyon gazdagon virágos illatban. Ezt most lehet hogy csak én gondolom, de alapvetően inkább az érettebb korosztálynak való illat, nem az a dögös vagy halálosan izgalmas parfüm, hanem olyan igazi klasszikus, rózsás-jázminos.


Az ajándékszetteket a Notino oldaláról válogattam, ahol egyébként gyönyörű, igényes ajándékcsomagolást is lehet kérni, olyan igazi, dobozos, díszszalagosat! 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...