2021. január 18., hétfő

Lookfantastic Beauty Box - 2021.január

 


Az év első Lookfantastic dobozát viszonylag hamar megkaptam és most talán változtattak valamit, mert a Magyar Posta helyett a DPD hozta ki, így remélhetőleg sokkal gördülékenyebb lesz a kiszállítás. Ha ez a jövőben is így marad, biztosan mindig hamarabb fog megérkezni. A tematika most a feltöltődés, tiszta lappal indulás, a mottó pedig: " all that you are is enough". Egy kellemes, halványlila dobozban érkeztek a meglepetések.





A januári Lookfantastic Beauty Box tartalma:


Grow Gorgeous Balance Overnight Mask - hajmaszk, 30 ml, deluxe minta

Starskin Hollywood Hand Model Hand Mask - kézmaszk, teljes méret

SVR Hydraliane Intense Moisturising Creme - hidratáló krém, 40 ml, teljes méret

So Eco - sminkszivacs, teljes méret

Verso Eye Cream - szemápoló, 7 ml, minta

Sleek Matte Me Liquid Lipstick - folyékony rúzs, teljes méret





A Grow Gorgeous márka már többször szerepelt a Lookfantastic dobozban, de kedvelem úgyhogy örültem neki. Ez egy éjszakai maszk, felvisszük és bedolgozzuk a hajba, majd ha hosszú akkor kontyba fogjuk és reggel megmossuk a hajunkat. Én ezt éjszakai maszk helyett inkább úgy használnám, hogy hajmosás előtt több órára fenn hagynám nappal, így kényelmesebb. Zabot, hialuronsavat, zöld tea kivonatot és mandula olajat tartalmaz, egész jónak tűnik, egyaránt ápolja a hajat és a fejbőrt. A teljes méretű termék 200 ml és 25 Fontba kerül.




A Starskin maszkok szintén gyakori szereplők a Lookfantasticnál, de nem baj, mert igazi kényeztetés mindegyik. Ez például egy kézmaszk, ami télen mindig jól jön, nekem például most a kezeim és az arcom között kb. tíz év korkülönbség van....Ez a kis jóság shea vajjal és 16 növényi kivonattal intenzíven ápol és hidratál.




Az SVR Hydraliane hidratáló egy teljes méretű krém, ami 15 Font értékű. A parfümön kívül viszonylag jók az összetevői, nem kiemelkedően különleges, kb. egy átlagos hidratáló shea vajjal, szkvalánnal, viszont van benne magnézium és cink glükonát ami segít regenerálni a bőrt.




A So Eco kis sminkszivacsa tökéletes a korrektor felviteléhez és eldolgozásához, az ilyesmi mindig jól jön. Praktikus és nagyon finom puha, jól lehet vele dolgozni. Az ára egyébként 6 Font.




A Verso márka eddig ismeretlen volt számomra. A szemápoló eredeti méretben 20 ml és 55 Fontba kerül, szóval valamit muszáj teljesítenie ezért az árért :) Ez az intenzív formula elvileg hosszú távon is szépít, de azonnali hatása is van. Hialuronsavat, ceramidokat tartalmaz, shea vajat és többféle hidratáló összetevőt.




A Sleek folyékony rúzsát ebben az árnyalatban én nem fogom tudni használni és elajándékozni is nehezen, ennek kapcsán megfogalmazódott bennem, hogy az ilyen termékeknél amikor több árnyalatban tesznek egy rúzst vagy szemfestéket/körömlakkot egy ilyen dobozba, szerintem biztosítaniuk kellene csere lehetőséget, vagy legalább évente kétszer lehetne csere esetleg. De mindenképpen korrektnek tartanám. Így a dobozban kapott termékek egy kis része teljesen használatlanul marad és végül elkallódik, lejár a szavatossága stb.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...