2021. március 31., szerda

Revolution Skincare Superfruit antioxidáns szérum

 



Az egyik barátnőm hívta fel a figyelmem erre a szérumra, aki már a sokadik üvegcsével rendeli újra. A Revolution Skincare kínálatában mostanában tényleg annyi szuper dolog van, hogy nem győzöm kipróbálni őket, de erre mindenképp sort kellett kerítenem.


A Revolution Skincare Superfruit antioxidáns szérum többféle módon használható. Bőrápolóként 2-3 csepp kell belőle és a sorban a vizes bázisú szérumok után következik, a hidratáló krém előtt. Ugyanakkor primerként is funkcionál, ha az alapozó előtt viszünk fel belőle 1-2 cseppet.


Szérumként az alábbi antioxidánsokban gazdag növényi kivonatok tesznek jót a bőrünknek:

fekete áfonya - sejtvédő, öregedésgátló hatású, magas gyümölcssav tartalmával tonizálja a bőrt, pantoténsavban és D-vitaminban gazdag
acai - telítetlen zsírsavakban és olajsavban gazdag, bőrszépítő, elősegít az egészséges bőrképet
lícium - ránctalanító, öregedésgátló hatású, gazdag C, B1, B3 vitaminban és béta-karotinban
bodza - gyulladáscsökkentő, bőrnyugtató hatású

Így együtt szuper bőrvédő, öregedésgátló és regeneráló tulajdonságai vannak!




Az illatáról is muszáj szót ejtenem, ez egy nagyon finom, vaníliás sütemény illat. A színe pedig irizáló, mert fényvisszaverő részecskéket tartalmaz. Szerencsére ezek a részecskék nem okoztak semmilyen irritációt, teljesen bőrbarát. Viszont így primerként nagyon szuper és kiváló sminkalap. 

Illatában, színében és funkciójában és összetevőiben is hasonlít a Farsali Unicorn Essence szérumra, így a barátnőm is már unikornis-szérumnak hívja :) Viszont abban vannak olyan összetevők is amik irritálhatnak, például illóolajak, ebben viszont egyedül a mesterséges illatanyag van a többi mind biztonságos. 



Szérumként szépen egységesíti a bőrt, egészséges ragyogást ad neki és tápláló összetevőkkel látja el, antioxidánsként pedig védi a környezeti ártalmaktól. Egészségesebbé, üdébbé teszi az arcot, már 1-2 hetes használat után is. Az antioxidánsok tényleg igazán jót tesznek, kívül-belül egyaránt.

Primerként pedig szép alapot ad és viszonylag tartós is marad rajta az alapozó. Viszonylag segít a zsírosodás, fényesedés karbantartásában is, talán a bodza kivonat miatt.

Én nagyon szeretem, biztosan újra fogom venni és kipróbálom majd arcpermet verzióban is, nyárra!



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...