2021. július 17., szombat

Nyári smink kedvenceim

 



Nyáron sem szeretek lemondani a sminkelésről, csak egészen másfajta termékeket szeretek mint a hidegebb hónapokban, gondolom sokan így vannak vele. A nehezebb alapozókat ilyenkor általában elhagyom. A matt rúzsok helyett jöhet néhány csillogó szájfény, amik érzéki és dúsabb ajkakat varázsolnak. Egy jó szempillaspirál, krémes pirosító, meleg árnyalatú bronzosító, highlighter és kb. ennyi elég is. Persze nem minden nap készítek aprólékos sminket, de a szájfény és szempillaspirál mindig jöhet.

Szeretném bemutatni néhány új kedvencemet amiket jelenleg használok és nagyon beváltak nekem. Ezek némelyike akár dupla felhasználású is lehet, hiszen a bronzosító szemhéjárnyalásra is jó, egy krémes pirosítóval pedig akár a szánkat is hangsúlyozhatjuk.



Krémes, csillogó szájfények ilyenkor minden mennyiségben jöhetnek nekem, főleg nude vagy enyhe rózsaszín árnyalatok. A Makeup Revolution Shimmer Bomb csillogó ajakfényei közül nem is volt egyszerű választani, mert kb. mindegyik kellene, de végül egy tökéletes nude árnyalatot szereztem be. A Glimmer egyszerűen az igazi perfekt nude, nagyon természetes. Szinte a saját szám csak jobb, érzékibb, csillogóbb. Az illata finom gyümölcsös, nem ragad, elképesztően jól fed, könnyű felvinni és zseniális mennyiséget kapunk korrekt áron, így az ár/érték arány is kiváló. Vannak benne csillogó, szinte holografikus jellegű apró részecskék, de ez csak nagyon közelről látszik, messziről csak a ragyogó összhatás észlelhető. Nem szárít, E-vitamin tartalmának köszönhetően kellően ápol is. 


Egyszerűen remek nude szín, tökéletesíti az ajkakat és közben mégis teljesen elegáns és szolid.


Egy másik kedvencem, ami kicsit már élénkebb színű, de nagyjából még a nude színek határán mozog, a Revlon Cosmetics Super Lustrous ajakfény hidratáló hatással. A Rose Quartz árnyalat mellett döntöttem, ami egy visszafogott barackos-rózsás szín. Ennek az illata kevésbé vonzó, kicsit gyógyszertári jellegű, viszont nagyon könnyű érzetű az ajkakon, és gyönyörűen csillog, miközben kellőképpen hidratál is. A tartóssága is eléggé rendben van!


A képen is látszik, hogy ennek az állaga is szuper, annyira szépen fed!


Krémes pirosítóban pedig szintén egy Revlon termék a kedvencem most, a Photoready Cheek Flushing Tint Posey árnyalata. Tökéletesen természetes arcpír nyárra! Igazából ezek közül sem volt könnyű választani, mert szintén ragyogóak a színek, de ez nekem nagyon bejött. Imádom, viszont az illat ennél sem a legjobb, valamiért a Revlon erre nem fektet nagy hangsúlyt, de mivel csak használat közben érzem egy picit, nem bánom. 



A Posey szintén egy rózsaszínes-barackos árnyalat, szívesen kipróbálnék majd egy merészebbet is akár, de ez teljesen tökéletes nekem. Mennyiségre ügyelni kell, én a kézfejemre viszek fel picit az applikátorral és utána dolgozom el a megfelelő helyre.





Ezt a gyönyörű bronzosítót a végére hagytam, a Makeup Revolution Reloaded bronzosító Take a Vacation árnyalatban szó szerint napcsókolta bronzos színt eredményez. Könnyű eloszlatni, jól pigmentált, abszolút megállná a helyét a drágább bronzosítók között is. Szemre is kitűnően használható.












Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...