2014. október 6., hétfő

L'Oréal Professionnel Wild Stylers - Next Day Hair texturáló púder spray


Amióta kijött ez a kollekció azonnal felkeltette az érdeklődésemet, végül minden darabjának utánanéztem és ezt a púder sprayt vásároltam meg. Én régóta használok volumenizáló hajpúdereket és szárazsamponokat, ez a termék meg mintha ezt a kettőt egyesítené magában. ( a szárazsampon hatást is elsősorban a volumennel kapcsolatban értve ). Egy matt finisű enyhe rögzítő hatású texturáló spray-ről van szó, amivel nagyon sokféle frizurát meg lehet valósítani: kócos konty, laza, "most keltem fel az ágyból" haj vagy instant Brigitte Bardot frizura :) 



A használata kicsit hasonlít a szárazssamponéhoz, kivéve hogy ezt nemcsak a hajtövekre hanem az egész hosszra fújhatjuk és rétegezni is nagyszerűen lehet. Ha befújtuk akkor az ujjainkkal enyhén oszlassuk el, nyomkodjuk, igazgassuk a frizurát a kívánt formára. Érezni is fogjuk az ujjainkkal az enyhe rögzítő hatást, ez hasonló a volummennövelő púderek hatásához. Az enyhétől a brutális volumenig bármit el lehet érni vele.
Elsősorban a középhossztól a végekig ajánlják, ahhoz a tipikus kócos hatáshoz, erőlködésmentesen vagány frizurához, amilyennel manapság a legtöbb modell, celeb meg mindenféle sikkes illető járkál a nagyvilágban :)
Akkor kb. ilyenre számíthattok, alkalmazási mennyiségtől és a hajatok típusától függően:







De mivel könnyed tartást ad és nem rakódik le a hajban úgy mint egy lakk vagy zselé, ezért nyugodtan rétegezhetjük is, megemelve a hajkoronánkat és befújva alá ahol csak akarunk majd az ujjainkkal enyhén beletupírozhatunk, akkor akár ilyen hajunk is lehet:




Szintén remek feltűzött hajnál is, sokkal egyszerűbben lehet megoldani azt az igazán lazán kócos frizurát vele, sőt alkalmi feltűzésekhez is jó, mert akár a frissen mosott hajat is könnyebben kezelhetővé teszi, nem fog annyira csúszni, és sokkal dúsabb hatású lesz az egész: 




Én őszintén szólva simán használom a hajtövekre is, hajtőemelő púder helyett, hogy egy kicsit pluszban megemeljem a frizurám. Valóban matt a finise, és egyáltalán nem rakódik le a hajban, nem ragasztja össze, és mégis enyhén tart. Szóval amihez ez a termék kitűnő:

  • volumennövelés
  • enyhe kócos hatás ( majdnem beach wave, de annál kevésbé hullámosabb )
  • lazán feltűzött, dús hatású kontyok
Én az Iparfümérián vettem, 2.990 Ft-ért a 250ml-es flakont. Úgy tippelem sokáig elég lesz.








Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...