2014. november 13., csütörtök

Karácsonyi ajándékok - Vivre





Mint már korábban is említettem, több gondom is van a Vivre webáruházzal. Először is, utálom, hogy annyira összenyomorítják az árakat, hogy megörülsz egy ötezer forintos zsámolynak és kiderül hogy ötvenezer :( Meg hogy teljesen ingadozó a színvonal, a roppant gagyitól az elegánsig, a legújabb trendeken keresztül mindent megtalálsz. Ebből következik hogy nagyon nehéz kifogni valami igazán jót. De pont ebben van az előnye is, olyan mint valami online zsibvásár ( vadonatúj termékekkel persze ) ahol igazi kincsekre lehet bukkanni. Szóval én csak nem tudok leszokni róla, újra és újra ellenállhatatlan vágyat érzek hogy átböngésszem a kínálatot és őszintén szólva az otthonom több meghatározó és agyondicsért darabját innen szerzem be. Például álmodoztam kilim zsámolyokról amiket legolcsóbban hatvanezerért láttam a különböző boltok kínálatában és egyszer csak megjelentek a Vivre oldalán és sikerült tizenkétezerért lecsapnom egy pontosan olyanra milyenre vágytam. Mint később kiderült ez egy tök menő spanyol üzletlánctól származott. De vettem már itt olyan gyönyörű míves keleties gyertyatartót potom összegért aminek a csodájára járnak  a vendégek hogy milyen szép és egyébként minimum tízezerre saccolják az árát.....Persze sokkal kevesebb volt :) Szóval így a karácsony felé közeledve gondoltam megosztom az olyan találatokat amik szerintem baromi jók. Persze lehet hogy az ebay-en ennél olcsóbban is be lehet szerezni hasonló dolgokat, de akkor legalább ötletet adtam :)

1. Kerámia hópehely illatosító és rózsa illat - 2.295 Ft
2. Kötött sapi kerámia dísz - 900 Ft
3. Díszes pohár - 646 Ft
4. Könyvtámasz - 3.944 Ft
5. Geometrikus gyertyatartó 7 gyertyának - 8.245 Ft ( ez kicsit drága de egy nagyon dekoratív 80 cm-es dísz és szerintem atomjól néz ki, mostanában bejönnek az ilyen dekorok )
6. Kötött ülőkés hokedli - 9.679 Ft ( szintén húzósabb kategória, de cuki )
7. Kancsó és pohár szett - 3.800 Ft
8. Pink antikolt mécsestartó - 2.797 Ft

4 megjegyzés:

  1. A Vivre nekem is furcsa, néha nagyon olcsón lehet dolgokra rábukkanni, néha egy nullával el vannak tévedve... A termékek nagyon ügyesen vannak ám befotózva, aztán amikor otthon kibontod, akkor látod csak, hogy pl. olcsó török ágytakarót kaptál :) Mindenesetre mára várom tőlük ezt a hintaszéket, égre-földre kerestem... http://bit.ly/1zTnDOl

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem az a gyanúm, hogy ők úgy működnek hogy mindenféle - szó szerint mindenféle - üzletek kínálatából a kiárusítanivaló maradékokat felvásárolják és jelentős haszonnal továbbadják. De ettől még igaz, hogy én is néha olyan dolgokat látok itt amiket már rég kinéztem mondjuk Pinteresten és itthon sehol nem lehet kapni, vagy ha igen, akkor még ennél drágábban.
      A hintaszék király, főleg szürkében meg fehérben!! Na, hát erről beszéltem :)
      Én meg ilyet szereztem, kisebb és kicsit más mintával, de töredéke annak az árnak amibe máshol kerül:
      http://media-cache-ak0.pinimg.com/736x/b1/33/76/b133763675ea8104919e3daa7e5d5c07.jpg

      Törlés
  2. Imádom a lakberendezési cuccokat! Most épp a Westwing webáruház kínálatát böngésztem, teljesen odavagyok egy-két dologért, de visszafogom magam! A Vivre is nagyon szuper, nézegetni szoktam, de még nem rendeltem...
    Nagyon klassz dolgokat válogattál ki!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hú, a Westwinget nem is ismertem! Eddig...:) Neked amúgy csodás ízlésed van, nagyon szuper és inspiráló lakberendezési dolgokat láttam már nálad! Olyan mintha valami menő magazint lapozgatnék :)

      Törlés

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...