2014. december 16., kedd

Phyt's bio szempillaspirál teszt


A héten kerül kisorsolásra a blogon egy ilyen szempillaspirál, ennek a tesztjével jövök most. A Phyt's egy professzionális francia biokozmetikum márka, széles választékban találhatóak a kínálatában arc- és testápolási termékek, valamint bio sminkek.
A Phyt's bio Multi Effets szempillaspirál ideális azoknak akik allergiásak a hagyományos spirálokra vagy érzékeny a szemük. Aloe vera, jojoba és méhviasz kivonattal táplálja, hosszabbítja és vastagítja a pillákat, természetes ásványi pigmenteket tartalmaz.


Első látásra lenyűgözött, hogy nagyon szuper keféje van, annyira szépen lehet ezzel dolgozni! Nagyon jó érzés felvinni valahogy nem annyira ragacsos vagy nyúlós, hanem egyszerűen finom az állaga. A festék szép fekete, teljesen jól fedi a pillákat, bár néhány csodaspirállal ellentétben ebből azért kell a két réteg, de én nem bánom. Nincs semmi zavaró szaga, teljesen diszkrét, alig érezhető illata van.


Aktív összetevők: 

Aloe vera kivonat, növényi poligriceridek (táplál), méhiasz és candelillaviasz (formál), jojoba- és
napraforgóolaj, cikória kivonat, természetes ásványi pigmentek
Az összetevők 99%-a természetes eredetű.
Összetevők (INCI):

Aqua, Aloe vera barbadensis leaf extract*, Cera alba*, Acacia senegal gum*, Shellac, glycerin (vegetal), glyceryl stearate, Helianthus annuus seed oil*, Oleic/Linoleic/linlenic polysaccaharides, sodium stearoyl glutamate, Candelilla cera, Coco caprylate/caprate, glyceryl rosinate, octyldodecyl myristate, Cichorium intybus root extract, Simmondsia chinensis seed oil* cetearyl alcohol, tocopherol
* biogazdálkodásból származik
9 ml

                     Előtte: Nulla spirál, ébredés után
                                               ( csoda, hogy nyitva tudtam tartani a szemem...)


Két rétegben utána



Tetszik ahogy megemeli a pilláimat és kinyitja a tekintetet.

Azt kell hogy mondjam, hogy ez egy megnyugtatóan jó kis spirál, bár aki nagyon vastag pillákra vágyik az ennél jobbat is talál a piacon. Viszont ha a hétköznapokra keresünk egy megbízható és ráadásul természetes összetevőkből készült szempillaspirált akkor remek választás! Érzékeny szeműeknek, allergiásoknak meg abszolút kedvencük lesz.

Azok részére akik nem nyerik meg ezt a szempillaspirált kárpótlásul egy kuponkódot tudok felajánlani, amivel 15.000 Ft feletti vásárlás esetén a Phyt's webáruházban ajándékba lehet kapni egy ugyanilyen szempillaspirált ( ez nem rossz biznisz, tekintve hogy a spirál 5.800 Ft-ba kerül ) :

Lakkmatt

( Az első 5 vásárló részére érvényes )

A termékeik egyébként csak online vagy kozmetikusoknál elérhetőek. Csodálatos dolgok vannak náluk amúgy: revitalizáló olajak, oxigénes krém fakó bőrre stb. Nem beszélve a bio sminkekről :)


4 megjegyzés:

  1. Hű, de nagyon szép pillákat varázsolt!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, nekem is tetszik a végeredmény! Azt hiszem hamar ez lesz a leggyakrabban használt szempillaspirálom :)

      Törlés
  2. Nagyon tetszik a spirál keféje, jó sűrűnek tűnnek a szálai.
    A webáruházas akció is a kedvemre valónak tűnik... :D

    VálaszTörlés
  3. Nagyon tetszik a spirál keféje, jó sűrűnek tűnnek a szálai.
    A webáruházas akció is a kedvemre valónak tűnik... :D

    VálaszTörlés

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...