2015. április 9., csütörtök

PIXIBAG - 2015. április


Többek között ezért is szeretem az ilyen feliratkozásokat: csodálatos érzés amikor a postás hoz egy súlyos csomagot amiben egy ilyen csodás nesszeszert találok dugig tömve mindenfélével! Tényleg külön gratulálok a PIXI Teamnek amiért ilyen szuper kis táskákat találnak ki, szerintem hamarosan gyűjtők is lesznek akik kimondottan ezekre utaznak :) Szerintem ez most az eddigi legjobban sikerült, abszolút nyárias és nagyon jóleső kis pozitív üzenet van az elején amire öröm ránézni. Már rakodok is át ebbe :)


Nagyon cuki ez a PIXIBAG és nagyon-nagyon tele van, lássuk mivel:


  • Pantene Pro-V intenzív regeneráló sampon
  • Hawaiian Tropic 30-as fényvédő faktoros naptej 
  • Rosetti bizsu - változó
  • Helia-D micellás sminklemosó kendő
  • Essence Lash Princess Volume szempillaspirál
  • Dove hidratáló tusfürdő



HeliaD micellás sminklemosó kendő - Ennek több szempontból is örülök! Először is furcsamód azért mert a fekete HeliaD sminklemosó kendő nagy csalódás volt, tehát most tehetek egy próbát ezzel :) Magamtól biztos nem vettem volna meg, így viszont lehet hogy felfedezem hogy ez nagyon is jó. Másrészt meg FOLYAMATOSAN szükségem van sminklemosó kendőkre, úgyhogy ez remek!


Pantene Pro-V Sampon - Két dologra biztosan szükségem van samponra és regenerálásra, úgyhogy jöhet!


Hawaiian Tropic 30-as napvédő - pont ezen gondolkodtam hogy milyen napvédőt vegyek és tessék, az ölembe hullik egy a PIXIBAGben :)


Rossetti fülbevaló ( + kedvezményre jogosító kupon ) - ez csinos kis darab, fogom tudni hordani :)


Dove klasszik krémtusfürdő - Kezdek arra a meggyőződésre jutni, hogy a drogériás termékek közül az egyik legkiemelkedőbb minőségű a Dove, úgyhogy ennek nagyon örülök, jót fog tenni a hidratálásra szomjazó bőrömnek.


Essence Lash Princess szempillaspirál - na, ettől meg pláne felvidult az arcom, mert már szerettem volna kipróbálni és amúgy is kellett egy ús spirál

Nagyon remek lett ez a kiadás szerintem, csupa jól használható és népszerű termék és a nesszeszer meg egyenesen csúcs!

Akit érdekel és még nem regisztrált a pixibox.hu oldalon megteheti, illetve célszerű a Facebookon is lájkolni a Pixibox oldalát, mert úgy egy csomó mindenről elő kézből értesülhettek


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...