2015. szeptember 3., csütörtök

Regal kecsketejes hajbalzsam


Az Iparfümérián böngészve sokszor találok számomra addig teljesen ismeretlen kozmetikumokat is, például ezt a Regal kecsketejes kondicionálót. A kecsketej ápoló tulajdonságait a benne lévő alfa-hidroxisavaknak és eszenciális vitaminoknak köszönheti ( B6, B12, C, D, E ) de értékes ásványi anyagokat is tartalmaz. Elsősorban a bőrápolásban jeleskedik, de kiváló a megviselt, töredezett hajra is, ráadásul a kecsketej még a száraz fejbőrt is nyugtatja.


Bár a neve alapján hajbalzsam, szerintem megengedhető a hajpakolás elnevezés is. Nagyon finom krémes illata van, az állaga rendkívül gazdag, nem is kell sok belőle. Nagyon jól regenerálja a hajat, a töredezett hajvégeket. A haj egészségesnek és jól tápláltnak néz ki tőle. Egy kicsit a fényességet hiányolom, de azt hiszem ez a pakolás nem arra megy rá, hanem egyszerűen tényleg csak egészségesebbé teszi a hajunkat.


Többszöri használat után azt tudom mondani, hogy a dupla ennyibe kerülő hajpakolásokkal simán felér.


A nedves hajra kell felvinni, 3-4 percig fenn hagyni majd alaposan leöblíteni.


Az állaga ilyen gazdagon krémes és finom, nosztalgikus krémillata van :) Nagyon kellemes a használata.

4 megjegyzés:

  1. Ez jól hangzik, szerintem én is berendelek egyet. :)

    VálaszTörlés
  2. Hű ez tényleg jól hangzik, és most nézem, hogy mennyire olcsó o.O

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, azt elfelejtettem írni hogy nagyon jó áron van és simán tud annyit mint egy komolyabb árú termék! Egyébként a kecsketejen kívül van benne még ricinusolaj, panthenol és kókuszolaj is.

      Törlés

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...