2016. április 5., kedd

Glamour-napok kívánságlista


Nem vagyok benne biztos hogy idén túlságosan megmártózom a Glamour-napokban, de ha sikerül időt szakítanom rá, akkor néhány dolgot biztosan beszerzek. Azért álmodozni és tervezgetni ér, úgyhogy megmutatom mi mindent néztem ki magamnak:

Először is a DM kínálatából válogatok, ahol már ma, azaz a 0. napon is be lehet váltani a kuponokat, az ország összes DM üzletében. Nagyon sok kupon van, több mint 3 oldalon keresztül csak DM akciók, érdemes benézni:



A Dr. Organic termékekre 25% kedvezmény jár, a kedvencem a manuka mézes kézkrém, mindig van itthon!


A Himalaya Herbals kozmetikumokra szintén 25% kedvezmény van mától, a fogkrémeket nagyon szeretem tőlük és az arclemosókat is.


A Max Factor szempillaspiráljai elég jók, szóval érdemes lehet beváltani egy 50%-os kupont


A Maybelline Color Tattoo szemhéjpúderek közül többek között a Permanent Taupe még nincs meg, pedig az egy nagyon jól használható árnyalat - ha meglátom valahol biztosan megveszem 50% árengedménnyel :)

A H&M-ben is 20% kedvezménnyel vásárolhatunk, bár ott elég hamar sorba kell állni már a próbafülkéknél, majd a pénztáraknál is...:)


Ez a szandál kellene ezüstben és feketében is :) 5.990 Ft-ból jön le a 20%



Rohangálós és laza napokra jó lenne ez a cipő, eredeti ára 8.990,-


Nagyon divatosak lesznek most az ilyen típusú kabátok. Ez például 9.990 Ft helyett kb. 7.990 Ft-ért lehet a miénk - kérdés, hogy lesz-e még kabátos idő vagy kitört a nyár?





Az Intimissimi tele van csodás fehérneműkkel, nem tudok oda úgy bemenni hogy ne vegyek legalább valami apróságot - ezért igyekszem nem túl gyakran a közelébe menni - de 20%-al olcsóbban azért esetleg meggondolnám :)




A Mango kínálatából ez a szürke bőr táska érdekelne, 9.995 Ft helyett 20%-al olcsóbban 7.990 Ft-ért


Ez a gyönyörű fényes, pántos szandál szintén 9.995 Ft eredeti áron



A NUXE termékekre szintén 20% kedvezmény jár, a gyógyszertárak listáját a NUXE Magyarország oldalán találjátok. Ez a krémes testradír 3.790 Ft helyett 3.030 Ft lesz - jól jön az ilyesmi a tavaszi megújulás idején














Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...