2016. december 16., péntek

ADAM&EVE by Pixibox


Izgalmas újdonsággal rukkolt elő a Pixibox, egy olyan szépségdobozzal ami férfiaknak és nőknek is tartogat meglepetéseket. A beharangozott márkák alapján ígéretesnek tűnt és az ötlet is remek így az ünnepek előtt - így mindenki találhat magának benne valamit.


A doboz most új designt kapott, nagyon letisztult és a fiókos megoldás is tetszik! Természetesen a termékek mellett kedvezménykuponok is lapultak, amik közül kettőt biztosan fogok is használni.


Az ADAM&EVE pixibox tartalma:

AA Men Energy Up - Férfi arckrém - 50 ml, teljes kiszerelés
AA Ethnic Beauty Testápoló Balzsam - 200 ml, teljes kiszerelés
Szakállasember Belga Natúr Tusfürdő csokoládéval - 110 ml, utazó méret
Waltz7 Shower Spa Aroma Tab - zuhanytabletta - 1 db
Nivea Men Creme - 30 ml, utazó méret, 2 db
Raven Factories Trio karkötő - 1 db
Prada La Femme&L'Homme parfümminták
Hansaplast Star Wars sebtapasz - teljes kiszerelés



A Prada La Femme és L'Homme igazi klasszikus, elegáns női és férfi illat, örülök hogy kipróbálhatom


Ennek örült a Férfim, C-vitaminos hidratáló arckrém, könnyű és gyorsan beszívódik és csak az övé :)


Ezzel a karkötővel először annyira nem tudtam mit kezdeni, hogy a trióból duót bogoztam, de amúgy kellemes, letisztult darab. 


A nagy klasszikus, ezzel nem lehet melléfogni, Nivea ápoló krém tégelyben, férfiaknak


Ez csodacuki, Star Wars sebtapasz! Hát ennek nagyon örülök, bár nem várom hogy megsérüljek, de ez nagyon vagány


AA Ethnic Beauty Marokkói Rituálé testápoló értékes olajakkal - ennek szintén jó helye lesz nálunk, főleg így télvíz idején


Végre egy termék amivel egy zuhanyzást is fel lehet dobni! A Waltz7 aromatablettái közül legszívesebben az összeset kipróbálnám, de ez a mentás az egyik legjobb választás.


A Szakállasember Belga tusfürdőjében igazi belga csokoládé és narancshéj van, az illatától első körben visszahőköltem, valami félelmetesen ismerős volt, de nem tudtam rájönni hogy mire emlékeztet. De most már tudom. Tökéletes zselés szaloncukor illata van. Úgyhogy egyúttal karácsonyi tusfürdőnek is tekinthetjük :) Ezt magamtól nem venném meg, de a márka amúgy izgalmasnak tűnik és körül fogok nézni a termékeik között.

Vélemény:

Első látásra úgy tűnik, hogy inkább a férfi oldal felé billen a mérleg, csupa praktikus és maszkulin termék. Szerencsére a teljes kiszerelésű kényeztető testápoló azért igazi csajos darab és biztos vagyok benne hogy a csokis tusfürdőt is többnyire én fogom használni. Meg persze a Star Warsos sebtapasz is rajtam fog díszelegni ha úgy adódik :) A zuhanytablettán vagy össze fogunk veszni, vagy egyszerre használjuk fel. Esetleg eltörjük :) Az az egyik legizgalmasabb termék benne, nagyon örülök neki. A férfi arckrém és a Nivea krémek tényleg jól jönnek és biztosan el fognak fogyni. A férfi-női parfümminta páros is szuper, így egyszerre próbálhatjuk ki! Úgy látom hogy a Pixibox csapat nem szeretett volna melléfogni ezzel az új ötlettel, ezért biztosra mentek a termékekkel - hogy mindenképp legyen benne a férfiak kedvére való dolog. Mindkét nemnek jól használható kozmetikumok kerültek bele és egy letisztult kiegészítő - aminek a párját egy kuponnal kedvezményesen meg is vásárolhatjuk. Mindenképpen elégedett vagyok: már maga az ötlet remek, az élmény, hogy egyszerre csomagolhatunk ki valamit amiben mindkettőnknek akadnak meglepetések. Mindent fogunk tudni használni belőle, nagyon gondosan összeállított doboz volt ez.

A Pixiboxnál mindig tudnak valami újat mutatni, ha időben szeretnél értesülni a következő kiadásról, érdemes követned őket Facebookon.




1 megjegyzés:

  1. Talán picit túltolták a férfi oldalt, pl a két Nivea men krémet nem értem, az egyik szerintem lehetett volna "klasszikus" - ami szerintem szintén uniszex. De az ötlet tetszik, és hasznos dolgokkal pakolták meg a dobozkát ismét - az új doboz szintén tetszik, ez a "fiókos" megoldás.:D

    (Barátnőm ezt vette párjának Karácsonyra - illetve magának és párjának - nagyon kíváncsi leszek, hogy ők mit szólnak hozzá, mert a srác nem igazán "piperés"...szóval nagyjából semmit se tudok elképzelni rajta ezek közül, de barátnőm örülni fog az ő felének, az biztos. :D)

    VálaszTörlés

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...