2017. december 20., szerda

GlamGlow Volcasmic hidratáló bőrápoló szett - Douglas


Még a Black Friday akció keretében szereztem be ezt a bőrápoló szettet a Douglas webáruházából, ami a legújabb hidratáló krémen kívül még néhány nagyon népszerű termék mintáit is tartalmazza a GlamGlow kínálatából.

A szett tartalma:

GlamGlow Volcasmic Matte Glow hidratáló 50 gr

GlamGlow Gravitymud feszesítő arcmaszk 15 gr

Glamglow Dreamduo - Dreamserum és Dreamseal 15 gr




Gyönyörű ezüstös csomagban érkezik és belül pedig puha pink tartóban helyezkednek el a kozmetikumok.



A GlamGlow Matte Glow hidratáló egy zsíros vagy kombinált, tág pórusú bőrre kifejlesztett krém. Egy lépésben ellátja nedvességgel a bőrt, csökkenti a fénylő arcbőrt és primerként is jó. Állagra tulajdonképpen egy szilárdnak tűnő balzsam, de mégis nagyon könnyen kenhető és elég hamar beszívódik. Azonnal beleolvad a bőrbe és matt, sima felületet biztosít. A leírás szerint vulkanikus ásványi anyagot tartalmaz és annak a segítségével szívja be a felesleges faggyút a bőrből. Nos, nem tudom hogy csinálja de működik, tényleg bársonyosan sima és matt lesz az arcom tőle, ráadásul tartósan. Bár én a Glowstartert is imádom, de az, valljuk be, nem az én bőrömre való. A Volcasmic viszont tényleg csodásan működik kombinált, fénylő arcbőrön, remélem jó sokáig kapható lesz mert nagyon újravevősnek érzem. Bármi jöhet ami nem csinál diszkógömböt a fejemből...

TEAOXI complexet tartalmaz (paradicsomlevél, kaktuszfüge és téli boroszlán kivonataiból áll ) valamint B5 vitamint ami erősíti a bőr védőrétegét.

Az illata a szokásos GlamGlow illat, enyhén púderes és van még benne valami jellegzetes, talán kicsit gyümölcsös, de nem tudok rájönni mire emlékeztet. Mindenesetre jóleső.



A Dreamduo éjszakai bőrápolásra való, egy szérumból és egy krémből áll, a szérumot - Dreamserum-fel kell vinni a megtisztított arcra, várni 30 másodpercet, majd lezárni a Dreamseal krémmel.

Ez a duó egy éjszaka alatt is látványos eredményeket hoz: feltölti a bőrt nedvességgel és tényleg pihepuha, selymes, sima arccal lehet ébredni. A szérum zöld kávé és zöld tea kivonatot tartalmaz, így antioxidánsokkal látja el a bőrt, a krém pedig hialuronsavat és zöld alga kivonatot. Reggelre az arcbőr tényleg kisimultabb és sokkal üdébb lesz ettől a duótól.

A lila tubusban pedig a Gravitymud található ami szinte a legnépszerűbb termékük, egy lehúzható agyagos maszk ami ezüst színű és feszesíti, tisztítja az arcbőrt. Mályva és édesgyökér kivonatot tartalmaz. Hát, ha valami móka, akkor ez a maszk az! Ezüstös alien arccal lehet mászkálni vagy pihengetni a lakásban, majd 30 perc elteltével egyszerűen lehúzni, a maradékot langyos vízzel lemosni és kész. 


Így néz ki a hidratáló, szinte szilárdnak tűnik, de könnyen felvihető.


A szérum gyöngyház színű, az éjszakai krém szürkés, a maszk pedig enyhén krómos fehér, ami száradás közben egyre ezüstösebb lesz.


Szerintem remek ajándék lehet karácsonyra is, aki szereti kényeztetni magát kozmetikumokkal az nagyon fog örülni neki. Illetve hozzám hasonlóan azoknak is remek, akik a GlamGlow termékeivel ismerkednének, de nem szeretnének egyszerre egy halom pénzt költeni rá. Így 4 terméket próbálhatunk ki egy szettben.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...