2017. december 8., péntek

TIGI BED HEAD - Short Stuff ajándékcsomag



Láttatok már ennyire vagány és cuki karácsonyi csomagolást? A nyíllal átlőtt 'Santa Rocks' feliratú dobozka tetszik a legjobban :) A TIGI márka mindig híresen jópofa külsővel ruházza fel a termékeit, ezzel is a játékosságra és könnyedségre erősít rá, ami a hajápolóik használatára jellemző. Semmi fakszni, egy nyomás ebből, egy nyomás abból és már kész is a legtöbbször bódítóan gyümölcsillatú és lágy esésű frizura.

Ezt az elragadó karácsonyi szettet a Notino webáruházból rendeltem, szerintem csodás ajándék:

1. Magunknak
2. Mindenkinek aki kicsit is foglalkozik hajformázással és az egyszerű hajhab+hajlakk kombón kívül szívesen kísérletezik mással



A Short Stuff csomag tartalma:

BED HEAD Small Talk volumennövelő krém

BED HEAD Joyride texturáló balzsam

a csomag egyébként most kiárusításban van, nagyon kedvező áron!


Minden benne van ami egy tökéletes frizurához kell, a Small Talk nekem már évek óta jól bevált hajformázóm, a Joyride pedig egy izgalmas finis termék, amit én is most próbáltam ki először.

A Small Talk tehát számomra az egyik legjobban bevált TIGI termék, a lehető legjobb volumennövelő vékony szálú hajra. Energiát és fényt ad az erőtlen tincseknek, és remekül dúsít, közepes tartást is biztosít. Hővédő funkciója is van. Panthenolt, napraforgó és jojoba olajat, és Bacopa Monniera kivonatot tartalmaz - amit az ajurvédában Brahmi néven emlegetnek és segíti az egészséges hajnövekedést. Hogy meglegyen az egyensúly azért vannak benne szilikonok és illatanyag is :) Az illata egyébként harsogóan gyümölcsös, nem mindenkinek jön be, de aki nem szereti az ilyen harsány, vibráló illatokat az úgysem TIGI termékeket vesz.

Törölközőszáraz hajra szoktam felvinni, nagyon kevés kell belőle. Jól beledolgozom, belegyurmázom a hajba majd átfésülöm. Hajszárítás után a végeredmény a lehető legközelebb áll ahhoz, amit általában csak fodrászatból kilépve élhetek át. Tényleg dúsabb a hajam, lágy esésű, finom tapintású és valahogy egységesebb az egész frizurám.

A Joyride pedig egy szuper kis texturáló púderbalzsam, amit elsőre tanulmányoznom is kellett, hogy akkor most hogyan is használjam. Nedves és száraz hajon is alkalmazható. Nedves hajra alapozó termékként szolgál, előkészíti a hajat más formázó termékek használatára, szálkátlanít, segít kibontani a hajat. Száraz hajon segít a szálló tincsek lesimításában és remek finis termék, amikor már kész a frizurád ezzel adhatsz neki egy utolsó kis formázást, minimális menyiséget az ujjaiddal eldörzsölve átfuthatsz vele a hajadon. Tulajdonképpen olyasmi mint valami nagyon könnyű wax, legalábbis én úgy használom és bevált. Leginkább tényleg arra jó, hogy a már megszárított hajat könnyebben kezelhetővé tegyük vele. Az illata ennek sem kispályás, szóval valami gyümölcsös műféle, de nekem nincs gondom vele.

Külön mindegyik terméknek húzós az ára, ebben a csomagban viszont verhetetlen, 1 évre elegendő ( a Small Talk biztosan ) mennyiséget kapunk elég jó kedvezménnyel.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...