2018. január 13., szombat

Barnängen - Caring Shower Cream



Egy DM-es ámokfutásom során vásároltam ezt a tusfürdőt, pont annyira le volt árazva hogy megvételre csábított. Vágytam valami krémes, bőrkényeztető különlegességre és ez úgy tűnt hogy pont megfelel az elképzeléseimnek. Valamint - ahogy említettem - kellemesen akciós áron volt.

Ez az első termékem a Barnängen márkától, bár mostanában egyre többet látom felbukkanni itt-ott, ahogy a skandináv életérzés egyre népszerűbbé válik. Nem csoda hogy ez is pont egy olyan tusfürdő ami gyakorlatilag olyan a bőrnek mint valami pihepuha takaró.




Zabtejet tartalmaz és 5% Cold Cream van benne, ami speciális bőrregeneráló, tápláló krém, segít helyreállítani a száraz bőrt. Általában vizet, valamilyen olajat, viaszt ( pl. méhviaszt ) és alkoholt tartalmaz. Az alkohol a keverék speciális állaga miatt kell bele, így tud beszívódni rendesen és tökéletesen ápolni a bőrt. Szóval ebben az esetben nem kell tartani semmilyen szárító hatástól.




A svéd Barnängen cég 1868-ban alakult és maguk is elsősorban az általuk készített Cold Cream-el váltak híressé. Mára az egyik legmegbízhatóbb svád márkává vált. A Barnängen a svéd "lagom" szócskát figyelembe véve a kiegyensúlyozottságban hisz, tartalmas tápláló, de mégis könnyed és frissítő termékeket készítenek. A svédek természethez való kötődése erős, így sok ilyen jellegű összetevőt használnak.

Ebben a tusfürdőben rengeteg tápláló hatóanyag van: édesmandula olaj, áfonyamag olaj, zabkivonat, ricinusolaj, kamillavirág kivonat, napraforgó olaj, shea vaj.




Gazdag, krémes habot lehet vele képezni, az illata pedig az a tipikus 'krém' - nehéz megfogalmazni, olyan megnyugtató, körülölelő, komfortos. Valahogy a tisztaságot juttatja eszembe és valami nosztalgikus hangulatot kelt. Imádom használni, megsokszorozza a zuhanyzás élményét a finom habjával, a bőrpuhító hatásával. Nagyon selymes, kellemes érzet. 




Lehet hogy nem egy izgalmas illat, de jó ha van egy ilyen, amihez lehet nyúlni azokon a napokon amikor száraz a bőrünk, szükségünk van egy kis plusz kényeztetésre. Megbízható és jóleső kis tusfürdő ez, jó ha van a háznál :) Főleg így télen!




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...