2018. január 18., csütörtök

Narüko am+pm hámlasztó, bőrmegújító éjszakai gél maszk mandulasavval




Korábban már írtam a Narüko am+pm peptides bőrvédő naptejéről ami azóta is nagy kedvencem. Azóta a Szépségcenter webáruházban jelentősen bővült az am+pm termékcsalád, így gondoltam kipróbálok valami mást is a kínálatból. A választásom erre a Narüko am+pm hámlasztó bőrmegújító éjszakai gél maszkra esett, főként mert mandulasavat tartalmaz és ez a hatóanyag már régóta érdekel mert gyengéd és érzékeny bőrre is alkalmas.

A leírás szerint megszünteti a fakó, egyenetlen bőrt és eltávolítja az elhalt hámsejteket az éjszaka folyamán. Hatékony és mégis kíméletes bőrmegújító, nem szárít, sőt feltölti nedvességgel a bőrt. Pattanások és mitesszerek ellen is hatásos. 




Főbb hatóanyagok: 


Mandulasav: kémiai hámlasztó AHA (alfa-hidroxi) sav, antibakteriális, gyulladáscsökkentő. Megtalálható a keserűmandulában, őszibarack és meggymagban. Lassan és egyenletesen szívódik fel, az irritáció esélye sokkal kisebb mint más AHA savaknál. Kifejezetten ajánlott pattanásos bőrre.
Uborka kivonat: Tisztító, gyulladásgátló, hidratáló
Tranexámsav: üdévé varázsolja a fakó bőrt
Hialuronsav: hidratál
Édesgyökér kivonat: gyulladáscsökkentő, bőrnyugtató
Aloe kivonat: antioxidáns, antibakteriális
Levendula, eukaliptusz, rozmaring, majoranna illóolajak




Használata: az esti arctisztítási rutint követően borsónyi mennyiséget kell eloszlatni az arcon és éjszakára fenn hagyni. Napközben fényvédő használata javasolt!

Az állaga a képen látható áttetsző zselé. Valóban nagyon kevés kell belőle, majd később kifejtem miért is érdemes erre figyelni. Nekem jobban bevált úgy, hogy nem csinálom végig előtte a szokásos bőrápolási rutint, hanem rögtön tonizálás után felviszem, mert így sem szívódik be úgy, ahogy más éjszakai maszkok és nem akarok túl ragacsos érzetet a bőrömön. A zselészerű állagnak köszönhetően kellemes, hűs érzet a bőrön. Bemasszírozni nem kell és nem is nagyon lehet, csak fel kell vinni és hagyni kell hatni. Mindenképpen ajánlom hogy legalább húsz perccel lefekvés előtt használjuk, hogy amennyire lehet beszívódjon. A ragacsos érzet persze nem tűnik el, viszont az eredmény abszolút kárpótol ezért.

Az első reggel még kicsit fura volt, mert apró fehér göröngyökben itt-ott összegyűlt az arcomon a maradék maszk, de rájöttem hogy talán túl sokat kentem fel belőle. Lemosás után viszont igazán üde és sima, sima, SIMA arc fogadott a tükörben. Minimum a felére csökkentette a pórusaim méretét, majdnem felsikoltottam örömömben! Az érdes bőrfelszínnel egy éjszaka alatt nem bánt el, de hámlasztásban, bőrmegújításban, póruscsökkentésben kivételesen jól szerepelt.

Aztán, többszöri használat után már a többi jótékony hatását is tapasztalom, soha nem volt még ennyire selymes és szinte ragyogóan üde az arcbőröm, nulla irritáció, nulla kipirosodás, nulla szárazság. Nem is értem hogy lehetséges az, hogy egy termék tökéletesen felveszi a harcot a túlzott faggyútermelés és a pattanások ellen, mégsem szárít, sőt, feltölti az arcbőrt nedvességgel...Pedig így van!

Komolyan mondom, a Narüko termékek minősége, hatása egyszerűen luxus kategória!! Sosem okoznak csalódást. Annyira örülök amikor rátalálok egy ilyen megbízható márkára, zseniális :)




Nézzetek körül a Szépségcenter webáruházban, nemcsak éjszakai maszk hanem mandulasavas tonik és 5%-os koncentrátum is kapható, amit természetesen szintén kipróbálok majd.





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...