2018. augusztus 31., péntek

Klairs Rich Moist nyugtató hatású gézmaszk hidratáló hatással




Azonnal felcsillant a szemem amikor megláttam a Notino kínálatában a Klairs kozmetikumokat! Ez egy dél-koreai márka, amit csak néhány külföldi webáruháznál lehetett elérni - eddig! Minőségi kozmetikumokat készítenek, több kultikus termékük is van és kimondottan odafigyelnek az érzékeny bőrűek igényeire. 

Több mindenre is szemet vetettem, de elsőként ezt a szuper fátyolmaszkot próbáltam ki:

Klairs Rich Moist Soothing Tencel Sheet Mask



 


Ez egy mélyen hidratáló, nyugtató maszk, ami egyébként a koreai oldalakon is a legnépszerűbbek közé tartozik. Ceramidokat, aloét, panthenolt, allantoint és centella asiatica kivonatot tartalmaz, így egyszerre csillapítja a bőrirritációkat és anti-aging hatása is van, de természetesen hialuronsav is van benne, ami segít nedvességgel feltölteni a bőrt. 


A ceramidokkal elsősorban a bőr védőrétegét segít erősíteni, ötfélét tartalmaz, Ceramide NS, Ceramide NP, Ceramide AS, Ceramide AP és Ceramide EOP.


Használat előtt célszerű kicsit átmozgatni  a zacskóban, hogy egyenletesen magába szívja a pompás esszenciát, majd a megtisztított arcra felhelyezni. Két részből áll, külön kell felsimítani az arcunk alsó és felső részére, így jobb illeszkedést biztosít. A hagyományos fátyolmaszkoktól eltérően tencel szövetből készül, ami még jobban "ránehezedik" az arcbőrre, így több értékes anyagot tud bejuttatni. Cellulózból készült, természetes anyag, biológiailag lebomló, kiváló vízzáró tulajdonságokkal rendelkezik. Így aztán még 15-20 perc után sem szárad ki, akár tovább is fenn lehet hagyni és amikor levesszük még úgy is bőven marad amit be kell ütögetni az arcbőrbe. Természetesen maga a maszk is úszik az anyagban, nem spóroltak ki belőle semmit - a maradékot felhasználhatjuk nyakra, dekoltázsra, bárhová.






Nagyon tetszett benne hogy elég hely volt a szemeimnek, mert néha zavaróan szűk rést hagynak ezeken a maszkokon. Elég sok hasíték volt amúgy rajta, így beletelt egy kis időbe míg ráigazgattam az arcomra, viszont cserébe végül nagyon jól passzolt. A tencel anyag egyébként vastagabb kicsit, de mégis puha és rengeteg anyagot képes felvenni és továbbadni. Elvileg illatmentes, de azért enyhe "gyógyszertári" illatot éreztem rajta, de nem volt zavaró.


A hatása egyszerűen csodálatos, még órákkal később is az arcomat tapogattam mert annyira selymes és feltöltött volt és szuperhidratált, hogy nem bírtam nem hozzányúlni újra és újra :) A bőrtónusom egyenletesebb lett, összességében egyszerűen egészségesebbnek tűnt a bőröm mint előtte. Természetesen még másnap is érezhető, látható volt a hatása. Tényleg csak azt tudom mondani, hogy bár drágább mint a drogériákban kapható maszkok, de nagyon megéri és érdemes kipróbálni. Nagy alkalom, randi, ünnep vagy ilyesmi előtt nagyon spécin feltuningolja a látványt :)





Én biztosan újra fogom rendelni és tartok belőle itthon, különleges alkalmakra :) Igazi kényeztetés a bőrnek, tényleg luxus kategória!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...