2019. május 31., péntek

Village Herbal - Bergamot and Rosemary kézkrém



Mivel sokszor elfelejtem bekrémezni a kezem, ezért az a stratégiám hogy lehetőleg a lakásban több helyen is tartok kézápoló készítményeket -  a fürdőben, a konyhában és a legfontosabb helyen: az éjjeliszekrényemen. Álmosan, alváshoz készülődve pedig a lehető legjobb választás egy pumpás adagolóval rendelkező kézkrém, ráadásul a Village Herbal Bergamot and Rosemary terméke még jól is mutat. Szeretem az ilyen letisztult, visszafogott külsőt a kozmetikumoknál.

A Village Cosmetics egy német cég, melynek a termékeit világszerte forgalmazzák. Elsősorban parfümöket, szappanokat, lakásillatosítókat készítenek, így aztán egész jók az illatokban. 


Ezekből a kézkrémekből többféle verzió kapható a Notino webáruházban:

Bazsalikomos-kakukkfüves
Árnikás-borókás
Bergamott-rozmaringos





Ezek a kézkrémek természetes illóolajokkal vannak illatosítva. A rozmaring és bergamott illata tökéletes együtt, az egyik friss érzetet ad, a másik pedig kellemesen finommá teszi. A bergamott egyébként nagyon szuper hangulatjavító is, így a kézkrémezés máris egy szuper elalvás előtti rituálé lesz.




Shea vajat és avokádó olajat tartalmaz ami tökéletesen puhává varázsolja a bőrt. Ahhoz képest, hogy mennyire krémes elég gyorsan beszívódik és gazdagon ápol. Azonnal megnyugtatja a kiszáradt kezeket és a benne lévő értékes olajok a körmöket és a körömágyat is szebbé teszik.




Az illata pontosan olyan amit szaunákban lehet érezni, ez a nagyon frissítő, gyógynövényes, enyhén citrusos jellegű, nekem azonnal jobb kedvem lesz tőle. 

Bevallom én a lábaimra is ezt használom, hiszen az összetevői alapján arra is tökéletesen alkalmas, így mondhatjuk, hogy több funkciót is ellát. Tényleg nem árt egy ilyet tartani a fürdőben vagy hálószobában, teljessé tenni vele a napi testápolási rutint.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...