2019. szeptember 30., hétfő

Lumene Lähde micellás víz

A Lumene egy letisztult és természetességre törekvő finn márka, ami 1970 óta létezik. A bőrápolásban harmóniára és egyszerűségre törekednek. Fenntartható forrásból származó természetes hatóanyagokat használnak, ügyelve arra, hogy megőrizzék a környezet egyensúlyát. Nagyon kedvelem ezt a márkát, tetszik a design, a különleges hatóanyagok, látszik, hogy nagy odafigyeléssel és gondoskodással készülnek a termékek.


A Lumene Lähde micellás víz sarkvidéki forrásvizet tartalmaz, nyírfanedvet, mocsári szeder kivonatot. A forrásvizek Finnországban a legtisztábbak közé tartoznak, így tényleg különleges. A mocsári szeder pedig dugig van antioxidánsokkal, például kétszer annyi C vitamin van benne, mint a narancsban: energetizálja és ragyogóvá teszi a bőrt. A nyírfanedvet évszázadok óta használják egészségügyi célokra, gazdag ásványokban, aminosavakban és hidratáló összetevőkben. Igaz, hogy ez csak egy micellás víz, de én hiszek abban, hogy azzal csak jót tehetünk magunknak, ha a bőrápolási rutin összes lépésében kiemelkedően jó hatóanyag tartalmú készítményeket használunk. 


Ezt nem kell dörzsölni és elvileg lemosni sem. Arcra, szemre és szájra is használható, érzékeny bőrre is. Azt feltüntetik a flakonon is, hogy nem-vízálló smink eltávolítására alkalmas, tehát inkább a mindennapi szennyeződéseket, normál sminket tudjuk vele lemosni. Nem szárítja vagy irritálja még a szemkörnyék érzékeny bőrét sem. Érdekes módon utána szinte úgy érzem, mintha egy hidratáló tonikot használtam volna.

Nagyon hatékonyan távolítja el a szennyeződéseket, tényleg az egyik legjobb micellás víz amit eddig próbáltam. Makulátlanul tiszta arcbőrt lehet vele elérni, szempillaspirállal, rúzzsal is jól megbirkózik. Nem hagy maga után ragacsos érzetet. Nem tartalmaz színezéket vagy illatanyagot, sem parabént, alkoholt. Az összetevői között nem található semmilyen magas kockázatú irritáló összetevő, tényleg egy igazán tiszta és megbízható kozmetikum.
A használata után egyszerűen csodálatosan frissnek érzem az arcomat és bízom benne hogy az antioxidánsok és ásványi anyagok is segítenek megvédeni a bőrömet a környezeti hatásoktól.


A Notinónál többféle kiszerelésben is be lehet szerezni!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...