2019. szeptember 29., vasárnap

Revolution Skincare - Niacinamide Clarifying Essence permet

Kicsit rákattantam most a Revolution Skincare termékeire, úgyhogy lesz majd még bőven teszt, de ezt szinte már teljesen elhasználtam úgyhogy ideje írnom róla. Szeretem az arcpermeteket és az egyik kedvenc hatóanyagom a niacinamide, úgyhogy kézenfekvő volt ezt választanom. 


Többféle permetet dobtak piacra, mindegyik hidratál is alapvetően, de pluszban van még egy fő hatóanyag ami segít a bőr állapotán javítani. A niacinamide nyugtatja a bőrt, összehúzza a tág pórusokat, tisztít, javítja a bőrképet. Szerintem minden bőrtípus profitálhat belőle de főleg a zsíros vagy kombinált típusnak lehet igazi csodaszer.


Az ilyen eszenciákat én arctisztítás után, a rutin első lépéseként használom, de mivel spray jellegű, ezért tulajdonképpen bármikor  a nap folyamán felfrissíthetjük vele magunkat.
A niacinamide mellett rózsavizet és kamilla kivonatot is tartalmaz, így még inkább nyugtató és frissítő hatású. Minden nagyon rendben lenne vele egyébként, éppen olyan jól segít tisztán tartani a bőrömet mint a Niacinamide szérumom, viszont éppen ezért maradok is inkább annál.

Sajnos ez a permet illatanyagot és ezen kívül még egy másik potenciális bőrirritáló összetevőt is tartalmaz, amit teljesen feleslegesnek tartok. Az én bőrömet nem kezdte ki, de ha van olyan verzió ami illat és színezékmentes akkor inkább úgy vinném fel a bőrömre. Úgyhogy személy szerint én maradok a márka Niacinamide+Zinc szérumánál.

Ezt inkább azoknak ajánlom akik napközben többször felfrissítenék a bőrüket és nincs gondjuk a mesterséges illatanyag összetevőkkel, vagy akik nem tudnak arcpermet nélkül létezni :) Tény, hogy jó kis kiegészítő volt a rutinomban, de meg tudok lenni nélküle.

Az ára amúgy nagyon kedvező és a hatása is rendben van.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...