2019. október 17., csütörtök

Renovality Original Series hyaluron szérum




Ha azt kérdeznék tőlem, hogy melyik az a kozmetikum amit elengedhetetlennek tartok a bőrápolási rutinomban, az elsők között mondanám a hialuronsavas szérumot. Így elsőre nem tűnik olyan csodaszernek, hiszen egyszerűen "csak" hidratál, de valójában az egyik leghatékonyabb fegyver a bőröregedés elleni harcban. A bőrben természetesen is megtalálható, de az évek múlásával a mennyisége folyamatosan csökken. Így a bőr veszít rugalmasságából és a ráncok is megjelennek. Viszont ha folyamatosan segítünk hialuronsavas készítményekkel a bőr nedvességmegtartó képességét megfelelő szinten tartani, hátráltathatjuk a nem kívánt folyamatokat. Teljesen mindegy, hogy milyen bőrtípusunk van, mindenképpen csak profitálhatunk belőle. Regenerál, kisimítja a finom ráncokat és segít megelőzni a mélyebbek kialakulását. Rugalmasabbá és teltebbé teszi a bőrt, azonnal kisimultabb, puhább lesz.



A Renovality Original Series hyaluron szérum alacsony molekulasúlyú hialuronsavat és rózsa hidroszolt tartalmaz. A kis molekulasúly azt jelenti, hogy a lehető legjobb a felszívódása, de a többi molekulasúlyú hialuronsavnak is megvan a maga szerepe. A rózsa hidroszol vagy hidrolátum pedig ugyanazokat tartalmazza mint az illóolaj, csak kevésbé koncentrált. A rózsa kivonatát évezredek óta használják bőrfiatalításra így zseniális ötletnek tartom, hogy ezt a két összetevőt egy készítményben összehozták. Finom, gyengéd ápolást biztosít, érzékeny bőrre is alkalmazható, frissít, tisztít, hidratál. 

Ebben a szérumban nem találunk semmilyen káros összetevőt, csupán víz, hialuronsav, rózsa hidrolátum, glycerin és rózsaéter, ami mesterséges tartósítószer, de használatát mindenütt jóváhagyták az organikus kozmetikumokban, annyira ártalmatlan.




A Renovality termékek mind speciálisan kifejlesztett lila színű üvegben kaphatóak, amik megvédik a kozmetikumot a napfénytől, így a lehető legtovább hatékony és friss marad.



Az állaga kellően folyékony, de a víznél kicsit sűrűbb, így nem pazarlódik el felvitelkor. Kb. egy-két pumpálásnyit viszek fel az arcomra és nyakamra, reggel és este, a maradékot persze bemasszírozom a kezembe. Könnyű, kellemes, nagyon diszkrét rózsaillata van. 

Valóban azonnal puhább bőrt és valahogy tisztább, egyenletesebb, feltöltöttebb bőrképet eredményez.

Nekem most őszintén szólva jobban bejön mint az eddig használt szérumom, és sokkal drágább, exkluzívabb termékekre emlékeztet megjelenésében, állagában és hatásában is.

Tulajdonképpen ahogy egyre több terméket és hatóanyagot megismerek, kezd meggyőződésemmé válni, hogy a méregdrága luxuskozmetikumokhoz hasonló hatóanyag tartalommal bíró termékeket találhatunk sokkal barátságosabb áron is, csak kicsit kutakodni kell. Szerintem ez a szérum pontosan ilyen kincs, amire egyébként a Notino webáruházban bukkantam rá, a bio kozmetikumok között böngészve. 

2 megjegyzés:

  1. Szia. Kerdesem feled az lenne, hogy szerinted a niacinamid melle hogyan tudnam beilleszteni a napi rutinba? Nagyon meggyoztel ezzel a bejegyzessel. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Én azt a szabályt követem, hogy a vizesebb állagútól a sűrűbb felé haladok és mivel ez éppen egy nagyon picit sűrűbb mint a nia szérumom, ezért először azt, majd utána ezt viszem fel. De ha nem akarsz sok réteget, őszintén szólva nyugodtan keverheted a niacinamide szérummal is, vagy a hidratáló krémedbe is teheted a hialuronsavas szérumot. De a lényeg hogy nyugodtan alkalmazhatod a kettőt együtt, igazából a hialuronsavat szerintem mindennel használhatod a rutinodban. Örülök, ha kedvet kaptál :) Én most teljesen el vagyok varázsolva a Renovality márkától, nagyon jó dolgok vannak és szerintem teljesen jó áron, ahhoz képest hogy milyen remek minőség és mennyire gondosan válogatott alapanyagok, ráadásul még a csomagolása is speciális.

      Törlés

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...