2020. január 11., szombat

Lookfantastic Beauty Box - 2019. December - plusz infók a feliratkozásról, rendelésről




Számomra voltak már ennél izgalmasabb kiadások, de ezúttal is nagyvonalú a tartalom és zömében jól használható dolgok vannak benne.


Akik olvasnak, már biztosan tudják hogy működik a Lookfantastic Beauty Box, de azért az idetévedők kedvéért ismét leírom a tudnivalókat, rendelés menetét, postázást, egyebeket. Szóval, ez az egyik legnagyobb beauty webáruház feliratkozós beauty box szolgáltatása amit meg lehet rendelni 1 évre, fél évre, 3 hónapra, de akár csak 1 hónapra is, viszont akkor kicsit trükkösebb a dolog, de azt is leírom. 

Magáról a dobozról annyit, hogy általában tényleg zseniális az ár/érték arány, tulajdonképpen meg is engedhetik maguknak, mert gondolom egy-egy márka megismertetésével új, tényleges vásárlókat nyernek a feliratkozókból is. Általában mindig van teljes méretű dolog és a minták sem piskóták mert deluxe vagy utazó méret mind, itt nincsenek kis tasakokba rejtett miniatűr krémminták vagy lehetetlenül pici parfümök...tényleg mindent rendesen ki lehet próbálni, volt hogy egy évig nem kellett hidratáló krémet vennem, mert a beauty box-os The Ordinary meg Omorovicza krémeket használtam el, de ugyanígy szemceruzával és szempillaspirállal is voltam. Vannak átlag dobozok, átlagosabb tartalommal, de néha olyan cuccok vannak deluxe mintában, amit nagyon nehezen tudnék csak megengedni magamnak, mert méregdrága. 

Természetesen az éri meg a legjobban, ha valaki egy évre előfizet, ebben az esetben 15.50 EUR az ára és az összeget havonta vonják a számládról. Ez a feliratkozás is megújul a terminus végén, szóval erre majd figyelni kell, hogy ha nem szeretnél egy újabb évet kezdeni, akkor le kell mondani a szolgáltatást. A féléves 17 EUR dobozonként, a negyedéves 18 EUR. Azonban ha csak 1 havi dobozt szeretnél megrendelni, akkor 20 EUR az ára, ami még így is megéri általában, viszont itt is figyelni kell és szinte azonnal jelezni az ügyfélszolgálatnak hogy leiratkozol, így nem indul el a következő megrendelés, különben havonta vonják a pénzt és küldik az újabb dobozt. De szerencsére ez tényleg nagyon egyszerű: a my account, my orders menüpontban ha rákattintasz a beauty boxra, akkor máris találsz egy Contact us lehetőséget, ahol megírhatod hogy leiratkozol.

Minden egyes dobozhoz jár az aktuális angol ELLE magazin is, ami önmagában 4.50 Font.

A postázás volt még gyenge pontja egy időben a Lookfantastic Beauty Boxnak, de szerencsére ez nemrég megváltozott, már sokkal gyorsabban ideér és nem kell érte bemenni a postára, hanem kihozzák. Volt egy időszak amikor olyan küldeményként érkezett, hogy csak értesítőt kaptam és minden egyes alkalommal be kellett érte zarándokolni a postára, de most a Cultbeauty és a SpaceNK webáruházakhoz hasonlóan futár hozza.

Ha felkeltette az érdeklődésedet, itt tudsz feliratkozni!

Szóval, akkor pár szó a legutóbbi kiadásról:

Mint a fenti képen is láthatjátok, egy nagyon szép karácsonyi díszítésű dobozban érkezett, amit szerintem el is fogok tenni apróságoknak, mert annyira jól mutat!



A tartalma is eléggé rendben van, nagy hangsúlyt kaptak a szemek decemberben:

Eylure Fluttery Light műszempilla - eredeti méret (még jó :) - ára 1.900 Ft
Eyeko Black Magic szemhéjtus mini - ára 3.400 Ft körül (fele akkora mint a teljes kiszerelés)
Sleek I-Divine szemhfesték paletta - teljes kiszerelés - ára 3000 Ft körül
Bumble and Bumble Invisible Oil Primer - deluxe minta -kb. 1.800 Ft
Real Chemistry 3 Minute Luminous Peel - deluxe minta - ára kb. 7.000 Ft és ez nem vicc, a teljes kiszerelésű termék 45 Fontba, kb. 17.000 Ft-ba kerül
Prai Platinum Firm and Lift krém - deluxe minta - kb. 3.300 Ft



A Sleek I-Divine palettából többféle variáció került a dobozokba, nekem a Goodnight Sweetheart jutott, remekül használható barnákkal, szürkékkel, enyhe rózsaszínekkel, matt és csillogó árnyalatok vegyesen, korrekt minőségben.



Pillanatnyilag ez a műszempilla amivel nem feltétlenül tudok mit kezdeni, mert nekem az ilyen ragasztókra érzékeny a szemem, úgyhogy érintetlenül félre is teszem egy nyereményjátékhoz, amihez még válogatok majd pár szuper dolgot.


Ez a márka ismeretlen számomra, úgyhogy érdekes újdonságnak tűnik. A Prai Platinum Lift and Firm krém egy platinával és antioxidánsokkal gazdagított feszesító krém, amire már így ez alapján azt mondom, hogy igen és igen! A nagy méretű kence ebből 42 EUR!


Az Eylure márkával már régóta szemeztem (diszkrét szóvicc, pardon) - szóval igazi öröm, hogy kipróbálhatom ezt a precíz kis szemhéjtust!


Bumble and Bumble! Ismét egy vágyott márka, nem pont ezt választottam volna ha szabad kezet kapok, de egy ilyen hővédő és UV sugárzástól óvó hajolaj spray azért jól fog jönni!


Ez a Real Chemistry hámlasztó annyira menő, hogy pillanatnyilag Sold out a Lookfantastic weboldalán, viszont annyiból nem nagy durranás, hogy már volt egy korábbi dobozban. Egyébként szuper, enyhén túlárazott, de szuper kis cucc. Nagy események előtt szépen felfrissíti az arcbőrt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...