2020. január 23., csütörtök

Lookfantastic Beauty Box - 2020 Január




Igazi friss indítás a januári Lookfantastic Beauty Box, már amikor kibontottam enyhe teafaillat csapta meg az orromat :) Egyébként korrekt kis élénk doboz, szokás szerint bőr- és hajápoló illetve sminktermékekkel. Szerencsére az is előfordul, hogy olyasmit találok benne amit már régóta szerettem volna megvenni, most is akadt egy ilyen termék. 

Természetesen a szokásos ELLE magazin és egy Lookfantastic Beauty Box füzetke is járt mellé, amiből többet is megtudhatunk a dobozban szereplő dolgokról.





A 2020 januári Lookfantastic Beauty Box tartalma:

Ecooking hidratáló szérum - 10 ml 
Lord&Berry szájceruza - teljes méret
GLOV Moon Pads - újrafelhasználható sminkeltávolító korongok - 3 db
Mio Skincare bőrfeszesítő szérum - 30 ml
Australian Bodycare teafaolajas stick - 9 ml
Sebastian Professional Dark Oil sampon és balzsam - 50 ml





Régóta érdekelnek ezek az újrafelhasználható korongok, nem pont ez a márka, de nagyon örülök neki, hogy kipróbálhatom, remélem beválik. Az 5 darabos kb. 11 euróba kerül a LF oldalán. Mikroszálas kis rózsaszín korongok egyébként.


Ez a stick volt a teafa illat forrása, a teafa nagyon jóbarát, szeretem és ezt a kiszerelést nagyon praktikusnak tartom, nemcsak pattanásokra, de akár rovarcsípésekre is remek.


Az egyik legmenőbb termék ez a Mio Skincare bőrfeszesítő szérum, nagyon jó testápoló vonaluk van, szóval csupa jóra számítok. Ebből a 100 ml-es verzió 25 euro. Papaya enzim segít az elhalt bőrsejtek eltávolításában, hialuronsav a hidratálásban, zöld tea, aloe vera és gránátalma magolaj pedig a feszesítésben.


Egy jó kis nude szájceruza a Lord&Berry márkától, aminek szinte bérelt helye van a Lookfantastic Beauty Boxban.



Na és a kedvencem, az Ecooking hidratáló szérum! Egy jó hidratáló szérum MINDIG kell, akkorát tud dobni a bőrön! Ez a dán kozmetikai márka már korábban felkeltette az érdeklődésemet, szóval nagyon örülök. Hialuronsavval és tripeptidekkel segít feltölteni az arcbőrt.


Aztán itt van még egy Sebastian sampon és balzsam duó, ami utazáshoz is szuper lesz, de egészen biztos, hogy már itthon is kipróbálom :) Jojoba és argánolajat tartalmaznak, valószínű jót tesznek majd a száraz hajvégeknek.


Nekem a Mio és az Ecooking szérum voltak most a doboz fénypontjai, de a többivel is tudok mit kezdeni, úgyhogy abszolút elégedett vagyok, lesz mit próbálgatni :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...