2020. május 22., péntek

Lookfantastic Beauty Box - 2020. május




A májusi Lookfantastic Beauty Box végre időben megérkezett hozzám, úgyhogy gyorsan meg is mutatom, mik lapultak benne. Egész kellemes válogatás lett most, legalábbis nekem minden tetszik. Nagyon örülök amikor így eltalálják és tényleg csupa hasznos, jó kis dolgot küldenek!

Gyönyörű kis halványzöld doboz, az alábbi mottóval: 

"Get lost in the wilderness, you were born to be free"

Elsősorban olyan termékek kerültek bele amik túlnyomóan növényi hatóanyagokat tartalmaznak, tehát gyengéd és természetes kozmetikumok.




A májusi Lookfantastic Beauty Box tartalma:

Magnitone London - Wipe Out mikroszálas sminkeltávolító kendő - teljes méret
Dr Lipp ajakbalzsam Sweet Potato - utazó méret 4 ml
Avant Skincare Moisture Surge Overnight Treatment - teljes kiszerelés 50 ml
Eyeko mini szemöldök gél - utazó méret 4 ml
Korres Hydra-Biome Probiotic Superdose Face Mask - 20 ml utazó méret
Balance Me Hyaluronic Plumping Mist - 10 ml utazó méret





Az Avant Skincare cuccok elég drágák és ilyen drága dolgot csak akkor vennék meg ha az összetevők nagyon, NAGYON meggyőzőek. Nem mondom, hogy rossz ez a krém, persze, elég jó, de egyszerű, jól bevált hatóanyagokkal dolgozik, mint sok más termék is ami ennél kevesebbe kerül. Ez az 50 ml-es tubus teljes kiszerelés, ugyanennyi van a tégelyes változatban is, ami most 84 euróba kerül a Lookfantastic weboldalon. Ez alapvetően egy hidratáló éjszakai maszk, A és E vitaminnal, édesmandula olajjal, shea vajjal. Hetente 2-3 alkalommal ajánlott a használata. Vékony rétegben kell felvinni és éjszakára fenn hagyni. Nos, valóban puha, kisimult arcbőrrel lehet ébredni utána, de akkor sem adnék ki érte ennyit. Inkább csak örülök, hogy hozzájuthattam egy 15 eurós dobozban :)




A Balance Me márkát nagyon szeretem, ötletes, praktikus, hatékony termékeik vannak. Ez a permet 99,9%-ban természetes összetevőkből készült (ami mondjuk egy permetnél nem nehéz:)
Római kamillával, hialuronsavval, rózsa, bergamott és geránium olajjal, ananász kivonattal - szóval elég komplex, kapásból érzékeny bőrre nem is javaslom. Egyébként egy finom, kellemes illatú permet, amit nyáron különösen jólesik majd használni akár első lépésként a bőrápolásban, akár később a smink fixálására, vagy frissítésre bármikor a nap folyamán. Ezt szerintem pillanatok alatt el fogom használni! Ebből az 5 ml-es kiszerelés 6 Fontba kerül a gyártó oldalán.




A Magniton London elsősorban arctisztításra specializálódott és ebbe a dobozba egy környezetbarát, többször használható mikroszálas sminkeltávolító kendő került tőlük. Sosem használtam még ilyet, úgyhogy nagyon érdekel. Pihepuha egyébként, ígéretesnek tűnik, remélem jól tisztítható. Az első használat előtt 30 fokos vízben át kell öblíteni.




Akik régóta olvasnak biztos tudják, hogy a Korres márka nagy kedvencem, de valamiért maszkot még sosem próbáltam tőlük. Ez a probiotikus maszk görög joghurttal készült és ezen kívül még temérdek összetevő van benne. Hidratál, csökkenti a kipirosodást és segít helyreállítani a bőr védelmi rétegét.




Ez az Eyeko szemöldök gél szuper formula, nagyon szépen kordában tartja a szemöldököt. Enyhén színezett, én talán egy kicsit sötétebbnek is örülnék, de kipróbáltam és igazából elég jó.




Ez a Dr. Lipp ajakbalzsam kellemes meglepetés volt nekem, nem hallottam még róla és nagyon tetszik! Növényi pigmenttel színezett 100%-ban természetes ajakápoló, ami diszkrét, nagyon enyhe színt is ad. A textúrája elég sűrű, de jólesik és hosszú időn át puhán tartja az ajkakat. Ebből valószínűleg fogok venni, nagyon bejött! Van belőle natúr változat is, de ez a Sweet Potato pont olyasmi szín mint a szám, csak éppen egy picit élénkebb, tökéletes!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...