2014. november 13., csütörtök

Mad Hippie Vitamin C Serum


A C vitaminos szérumokkal is szemezek egy ideje, meg a hialuronsavas szérumokkal is, ezért nagyon megörültem amikor rátaláltam erre a kis nektárra az Iherben. Ez egy antioxidánsokkal dúsított formula, nem-irritáló C vitamint tartalmaz magas koncentrációban, E vitamint és felurasavat is, ami a két vitamin felszívódását segíti elő. Ezen kívül van benne konjac gyökér kivonat, hialuronsav és kamilla. A C vitamin serkenti a kollagén termelést és a bőröregedés megelőzésében is fontos szerepe van, antioxidánsokkal segít megőrizni a rugalmasságát és üdeségét. Az E vitamin pedig az egyik legelterjedtebb anti-aging vitamin. A kamilla nyugtatja a bőrt, a hialuronsav a hidratálásért felel, a konjac gyökér pedig segít a meglévő ráncok feltöltésében.


Minden bőrtípusra alkalmazható, érzékenyre is. A megtisztított arcra kell felvinni, nekem két-három csepp bőven elég. Szinte selymesnek érzem ahogy bemasszírozom, aztán egy-két másodperc elteltével ahogy szívódik fel, meg már láthatóan és érezhetően javít a bőröm állagán.


A hatása szenzációs. Máskor is volt már, hogy valaminél tapasztaltam hogy azonnal feszesebb lesz tőle a bőröm, de ettől tényleg, igazán, nagyon feszes lesz és üde és csodaszép ( mármint a lehetőségeihez képest ).
Felvitel után érdemes több percet is várni és csak utána folytatni az egyéb kencék felvitelét. Amúgy színtelen, kellemes illatú cucc.
Kb. két hét használat után azt is észrevettem, hogy valahogy egyenletesebb színű az arcbőröm és kissé talán halványította az akne hegek még esetleg fellelhető foltjait is. Ránctalanításban annyira nem látok kiemelkedő hatást. Annyi, hogy amikor használom akkor napközben mindenképpen kisimultabb a bőröm, de azért hosszú távon szerintem inkább a megelőzésben segít.
Valószínű hogy akinek bármilyen folt problémája van a bőrén, pigmentfoltok vagy akár akne hegek, azok halványításában is segítséget nyújthat.



Ilyen kis pipettával lehet adagolni. 

30 ml 27 USD


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...