2015. május 19., kedd

Avon Magic Effects Matt Black & Avon Magic Effects Fringe Effect fedőlakk


Nagyon felcsigázott ez a matt fekete lakk az Avon újdonságai közül, úgyhogy már alig vártam hogy kipróbáljam. Persze azért azt muszáj megjegyeznem, hogy nem könnyű gyorsan száradó sötét színű matt lakkal dolgozni :) Mert valóban gyorsan szárad ezért gyorsan is kell felvinni. Két rétegben tökéletes az eredmény - a második réteg mindenképpen kell!


Az ecset egész jó, ha eltaláljuk a megfelelő mennyiséget akkor egész jól el lehet oszlatni a lakkot a körmökön. A textúra álomszép, igazi nagyon matt, szinte olyan mintha valami bársonyszerű szövet lenne. A színe is nagyon mély, igazi fekete. 


Nagyon szépen passzol hozzá az arany szálakat tartalmazó Fringe Effect lakk, ezt szinte bármilyen lakkon el tudnám képzelni, de feketén bitang elegáns.


A tartósságról még nem tudok nyilatkozni, mert tegnap este lakkoztam és alig vártam hogy megmutassam. Egyelőre elégedett vagyok, nagyon mutatós lakk és egy minimál szetthez tökéletes és vagány viselet - akár még nyáron is. Valószínű lesznek még vele egyéb manikűrök is, mert szuper alapnak is tartom.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...