2017. április 19., szerda

Caudalie Vineactiv 3 in 1 hidratáló



Nem először fordul elő, hogy elégedett vagyok egy Caudalie termékkel, lassan már kezdem azt hinni, hogy bármit vásárolnék ettől a márkától, nem bánnám meg. Egyszerű, profi, jó kis kozmetikumok ezek, nem okoznak csalódást és igazán jót tesznek a bőrnek.

A Caudalie Vineactiv három az egyben hidratáló kimondottan a városi életformához lett kifejlesztve, véd a szennyeződésektől, segít halványítani a látható ráncokat és egészséges ragyogást biztosít. Könnyű, bársonyos, gyorsan beszívódó krém. Hialuronsavat, C és E vitamint tartalmaz.


Nagyon finom állagú krém és úgy érzem hogy igazi hidratáló bomba. A bőröm még a nap végén is selymesen puha tőle és egészségesnek és üdének tűnik. Tulajdonképpen olyan érzés önmagában ez a krém, mintha szérumot+hidratálót használtam volna. Ha nincs időnk rétegezni a kencéket reggel akkor ezzel legalább egy lépést kihagyhatunk. Ráadásul nagyon precízen lehet adagolni és nem kell sok belőle. 



Valamit tényleg nagyon tudnak a Caudalie márkánál, mert valóban korrekt és megbízható termékeket dobnak piacra, eddig még sosem kellett csalódnom. Ez a hidratáló krém egy remek újdonság a városi, rohanó életmódot élőknek, gyors segítség vitaminokkal és hialuronsavval és védőpajzs a szennyeződések ellen. Elérhető a Lookfantastic webáruházban.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...