2013. október 8., kedd

Aussie Miracle Moist Sampon teszt - Lássuk a medvét....vagyis a kengurut!


Jókat és rosszakat is hallottam, olvastam róla - gondoltam itt az ideje hogy ennek magam is utánajárjak. Rövid válogatás után erre a Miracle Moist samponra esett a választásom az Aussie termékei közül. A flakonon poénkodás zajlik, ami nem gond, kicsit Lush-szerű a jelenség, ők szoktak ilyen közvetlen, aranyoskodós hangnemben szólni a vásárlókhoz, ami végül is kedvesség, úgyhogy jöhet. Na de ugye, nem a flakonnal mosunk hajat. Sampon jóillatú. Engem nagyon meg lehet fogni ezzel a tömény rágógumi illattal, valami falusi búcsús vattacukros-gömbrágós hangulatot idéz bennem, szóval a Tigin kívül ezentúl az Aussie-ra is számíthatok ha nosztalgiázni akarok. Azt mindenképp pozitívumként értékelem, hogy tartósan megmarad ez a - számomra kellemes - illat. 


A hajmosás egy élmény vele, ez is tény. Gazdag, finom habban tobzódhatunk, nem is kell belőle sok. Hajszárítás után ér a következő meglepetés, nagyon szép fényes és a szokásosnál puhább a hajam. Halk juhét gondolok, majd lefekszem aludni. Másnap reggel már értem, mi lehet a gond ezekkel a samponokkal. A tegnap esti puha és selymes reklámhajam összegubancolódott és alig tudom kibontani. Megkockáztatom, hogy soha semmitől ennyire másnapra még nem gubancolódott össze a hajam. Persze azt gondolom nem ettől van. Ezért még vagy nyolcszor megmosom vele a hajam. Mind a nyolcszor erős gubancolódás történik. Miért, miért, miért??? Ez olyasmi lehet mint amikor egy pasi hazavisz egy bombanőt és másnap reggel valaki egészen mást talál az ágyában......
Viszont nem zsírosodott tőle a hajtövem holott ez elvileg nem zsíros hajra való sampon, ez mindenképp érdekes. Szóval vegyesek az érzelmeim. Használat után ragyogás és kellem, másnap reggel meg kócosság és sokkal kevésbé puha hajvégek. Az illat jó. A hajmosás jó. Beszárítás után jó, sőt. Másnap már nem jó. Ez akkor az egynapos csodasampon? Nem tudom. Bárcsak fejlesztenének rajta valamit, mert alapból imádnivaló lenne. Most így azt kell hogy mondjam hogy nem éri meg az árát, mert jóillatú sampont simán találok 1700 Ft alatt, sőt ha szűkítem a kört akkor olyat is találok ami jóillatú és még selymes is lesz tőle a hajam. 
Ettől függetlenül valami mást is ki fogok még próbálni tőlük egyszer, majd meglátjuk azzal hogy boldogul a hajam.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...