2014. január 10., péntek

Moroccan Natural - Organic Argan Glow teszt


A Pinkpanda webáruházból rendeltem ezt az arcolajat, ez akciós volt a Moroccanoil termékek közül. Tiszta argánolajat és homoktövis olajat tartalmaz. A kiszerelés 10 ml, ez akciósan 2.692 Ft-ba került, ennél többet nem is nagyon lett volna érdemes adni érte hiszen argánolajat külön vásárolhatunk ennyiért akár nagyobb kiszerelésben is, plusz homoktövis olajat is lehet venni 1000-1500 Ft-ért. Így viszont megérte mert arcápoláshoz teljesen praktikus.


Az argánolaj az újonnan felfedezett csodaszer hajra és egy vloggernél láttam, hogy néhány csepp argánolajjal kezdi a bőrápolást , akkor esett le, hogy arcra is kitűnő lehet. Tele van antioxidánsokkal, esszenciális zsírsavakkal, élettel telivé, üdévé teszi az arcbőrt és segít megőrizni rugalmasságát. 
A homoktövis olajat évszázadok óta használják bőrápolásra, hegesítő, regeneráló bioaktív összetevői miatt, tele van vitaminokkal, nyomelemekkel, ránctalanító, öregedésgátló és pirosodást csökkentő hatása van. A színe sárgás, ez adja ennek az olajkeveréknek a narancssárgás színét, de a bőrön eloszlatva ennek nem marad nyoma.


Nagyon kényelmes használni ezt a rolleres kivitelt, mert arctisztítás után csak a megfelelő helyeken végiggördítem az arcomon majd óvatosan bemasszírozom. Így nem tudom túladagolni, és pont megfelelő mennyiséget használom. Nem hagy olajos, zsíros érzetet, nagyon könnyen beszívódik. Már az első használat után nagyon komfortos érzés, puha, finom lesz tőle a bőr. Semmi irritációt nem okoz, kiütést, ilyesmit. Nem mondanám hogy egy forradalmi csodaszer, de valahogyan egyszerűen jót tesz az arcomnak, valahogy egy fokkal üdébb, jól tápláltabb a bőröm. Nincs semmi egetverő változás, csak épp egy ici-picit valahogy jobb az egész. Ha éjszakára használom, reggel sokkal kipihentebb, kevésbé nyúzott az arcom :)
Szerintem megelőzésre, általános állapotjavításra, mindennapi ápolásra tökéletes.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...