2014. május 29., csütörtök

Dermaroller tapasztalatok - A kezelések után




Most tudok igazán beszámolni a hatásairól, mert állítólag igazán 4-5 kezelés után lehet érezni, illetve hosszú távon fejti ki igazán a hatását. A dermaroller egy mikrotűs, görgős fejű eszközzel végzett bőrápoló kezelés, több fázisból áll: tisztítás, érzéstelenítés, rollerezés, fertőtlenítés, hatóanyagok bevitele bőrproblémának, bőrtípusnak megfelelően. Elsősorban a hatóanyagok mélyre juttatásával és a bőr kollagéntermelésének serkentésével éri el a kívánt hatást.
Nos, elvileg bőrfiatalító hatást tulajdonítanak neki, én a mimikai ránckezdeményeimen egyáltalán semmi változást nem fedeztem fel, se közvetlenül a kezelések után sem később. De nem is a ránctalanítás volt a célom, bár persze szuper lenne ha arra is működne...Szerintem ez az eljárás leginkább a tág pórusú, egyenetlen bőrön segít, azon viszont csodával határos módon! Még ősszel el fogok végezni egy 4-5 alkalmas kezelést és utána szeretnék majd a végeredményről beszámolni, de az biztos hogy gyönyörűen kisimítja a heges, tág pórusú bőrt, szinte feltölti és az is igaz hogy a kezelések után egy kicsit feszesebbnek is tűnik az arcom. A legkomolyabb hatást akkor láttam amikor utolsó alkalommal nem dermarollert hanem dermapent használtunk ami egy vékonyabb görgős célzottab eszköz, ezután plusz egy napig volt piros az arcom viszont elképesztően feszes és sima lett a bőröm! 
Szóval az a helyzet hogy összességében a bőröm simább, egyenletesebb és tömörebb lett és ez már tartós!
Ha valaki a fájdalomtól fél esetleg: ha szakember végzi és megvárjátok amíg az érzéstelenítő hatni kezd akkor csupán enyhe kellemetlenséget lehet érezni azt is inkább az orr környékén vagy a homlokon, fájni nem fáj. Utána már ne nagyon tervezz programot, mert kipirosodik az arc és az kábé fél nap alatt múlik el. A legjobb a kezeléseket a nap végére időzíteni és utána hazamenni :)
Arra kell még figyelni, hogy a kezelések után célszerű minimum 30 faktoros napvédőt használni az arcra, mert érzékenyebb lesz a bőr a napsütésre.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...