2014. július 25., péntek

Heti Miegymás

Hetiajánló - Veszprém Utcazene Speciál! Még két nap van hátra az utcazene fesztiválból, a hangulat csodás, mindent beborít a zene és a jókedv, érdemes ellátogatni ide. Most nem is néztünk különösebben utána a fellépő zenekaroknak, csak mászkálunk színpadtól színpadig és ahol jó a zene maradunk egy kicsit. Napközben az utcán is lépten nyomon performerekbe, hangszeres emberekbe botlunk, imádom! A programok ingyenesek, amit kiemelnék az a Random Trip minden este 23 órakor az Óváros téren, különböző zenekarok zenészei együtt alkotnak nagyot félig improvizálva, a hangulat fergeteges :)


Hetihelyek - Helyek amiket idén vagy korábban felfedeztünk:



Fricska, Veszprém, a Vár lábánál, patak partján. Ide egyértelműen a hangulat miatt érdemes jönni, pompásan lehet lazulni a vízcsobogás mellett, minden kényelmes: kutyapihenés, sörkortyolás, nevetések, grillkolbász, kézműves fagyik, ilyenek.


Nivegy-Völgyi Borok Háza Étterem - Szintén a Séd partján, ijesztően nagy adagokkal, hatalmas bere-cicege-tócsni jellegű ételválasztékkal, de az étlapon mindenki talál megfelelő fogást. A legfinomabb fröccsöt itt ittuk rizlingből meg juhfarkból - és valóban hideget, ahogy kell! Evés után meg máris lehet egy nagyon sétálni a patak partján :)


Múzeum kávézó, Veszprém, a Várban - A hely kilátással! Hát itt kortyolgatni egy italt és a csodás panorámában gyönyörködni, megfizethetetlen :)


Hetimehhh - Kokó Cukrászda, Veszprém, Kossuth utca - Hát, remélem másnak jobb tapasztalatai vannak ezzel a hellyel, nekem zavarbaejtő ellentmondás volt a cukrászda kis tüchtigsége és a pincérek flegmaarcúsága között. Valahogy az volt a benyomásom, hogy még nekem kellene elnézést kérnem amiért le mertem ülni oda és miután egy kérdésre is teljesen lealázó választ kaptam, már teljesen elegem is lett. De hangsúlyozom, ez az egyetlen negatívum ami ebben a városban ért, amúgy meg bárhová betévedünk mindenhol kedvességgel és jófejséggel találkozunk :) 







2 megjegyzés:

  1. Sajnos ez jellemző a veszprémi eladókra. Tisztelet a kivételnek! Veszprémi vagyok és utálok ott vásárolni! A legtöbb üzletben savanyú arcú eladók jobb esetben csak ülnek és nem a telefonjukat nyomkodják. Ha épp megúszod a "Hát téged is minek evett ide a...!" arckifejezést és összeszeded a bátorságod egy kérdés erejéig, hamarosan kioktatnak, hogy még ezt sem tudod!

    VálaszTörlés

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...