2014. július 30., szerda

TIGI BED HEAD Small Talk hajformázó teszt


Előszeretettel próbálok ki újdonságokat, de ehhez az egy hajformázóhoz valahogy mindig visszatérek. Egyszerűen a legjobb vékonyszálú hajra! Nagyon elégedett vagyok attól amit a hajammal művel, igazi professzionális hatás. Ha ezt használom mindig sokkal kezelhetőbb, selymesebb a hajam és megfelelő volument ad. Arról nem beszélve hogy egy ilyen kis gömb hosszú hónapokig elég! A Tigi termékeket mindig az Iparfümérián veszem, mert kedvezőbb az áruk mint bárhol máshol. 


Dúsít, energetizál, formáz. Valóban több mindenre alkalmas, én leginkább törölközőszáraz hajra viszem fel és hajdúsításra, formázásra használom.


Ennek a kis szuper lila gömböcskének az adagolója is praktikus és egy nyomásra kábé pont az a mennyiség jön ki belőle amire szükségem van. Ezt aztán alaposan eloszlatom a tenyeremben, felviszem a hajamra majd fésűvel is eloszlatom. Az illata TIGI féle tuttifrutti, ami viszonylag hajszárítás után is megmarad, én imádom ezt az illatfelhőt a hajamon :)


A legfontosabb dolog úgy általában a TIGI termékeknél - ennél meg pláne - a megfelelő mennyiség használata. Nekem a váll alá érő hajamhoz ez a borsónyi mennyiség a maximális amit még használhatok, különben összetapasztja és zsírosítja a hajat. Hajtövekre pláne nagyon minimális mennyiséget vigyünk fel! Ha eltaláljuk a megfelelő alkalmazást akkor csodákat tesz: Könnyűvé, puhává, jól kezelhetővé teszi a hajat. Dúsít, tartást ad, formáz, egyúttal véd a szárítás során a hőtől is. Univerzális cucc!
Száraz hajon is alkalmazható, de akkor nagyon alaposan oszlassuk el a tenyerünkben és hullámos hajnál kicsit megnyomkodhatjuk vele a hullámokat, egyenesnél meg a végekre használhatjuk, kisimításra, wax gyanánt.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...