2014. október 17., péntek

Heti Miegymás


Hetihangulat - Ebéd vagy vacsora barátokkal, sokfélét, finomat, sokáig, ráérősen:







Heti X Faktor - Most már mindenképpen néznem kell, mert egyrészt bírom Alföldit, másrészt bírom Horányi Júliát meg ráadásul a Tha Sudrast is, úgyhogy néha lesznek ilyen morzsák, mint például ez:



FMaN és Nagy Reni

Hogy nyomja már a Tha Sudras frontembere ( frontlénye) ? Embertelen! Igazoltan alien. Ez a Trap kapitány maszk nélkül is megállja a helyét, na! "Csillagos" ötös :) Remélem még az X-Faktorban is nyom hasonló produkciót. Nagy Reni meg hab a tortán, nagyon szép hangja van!





Heti ínyenc - Azt tudtátok, hogy Szentendrén Ínyencház néven főzőiskola nyílt mindenféle kurzusokkal? Az alapoktól az ételfotózáson át az édességekig minden! Én csak most lettem rá figyelmes, egyik kedvenc gasztroblogom kapcsán, akinek készítője szintén rendszeres közreműködő.


9 megjegyzés:

  1. Annyira örülök Tha Shudrazéknak, a dobosukkal sokáig egy zenekarunk volt, Tibivel pedig volt egy közös dalom az elmúlt évtizedben... na nem most volt, most nagyon drukkolok nekik. :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De jó, ez szenzációs!! Ó, kérlek linkeld be ha megvan valahol az a dal, vagy legalább küldd el nekem emailben ( lakkmatt kukac gmail ). Meg írd már meg melyik zenekarban vagy! Valami csodás lehet ilyen arcokkal zenélgetni, meg akkor te sem lehetsz piskóta :)) Én is drukkolok nekik!

      Törlés
  2. Ez a zene valami eszméletlen jóóóó!!! *.*

    VálaszTörlés
  3. azta mindenit :)

    a kenyér világnapján szuper kurzus volt :)

    ez a zene pedig eeeeeeeaaaaaaaasssssssyyyyy !

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ó, üdv néked Beastie, kenyér és cukkinimester! :)

      Ugye milyen jók a fiatalok? :)

      Törlés
    2. profik :) a zenei tehetségkutatás nálam 20 éve véget ért, amikor még a Sugarloafban próbáltam világot váltani..... https://www.youtube.com/watch?v=iS6WtybDAG4

      Törlés
    3. Azta, ember!!! A régi Sugarloaf amikor még jó volt, Beastie Boys beütéssel??? Nagyonállat. Hát az én napomat megváltottad ezzel, mindenesetre :)Elolvasnám a memoárjaidat is lassan...Nem elég hogy sütni tudsz, még ez is...:)))

      Törlés
    4. Nagyszerű :) régen minden jobb volt :) a memoár pár régi vhs formában, publikálásra vár, a korai időkből, de csak a szépre emlékezem :) a beütés pedig csak a klippben van, a rendezőnek kezébe adtuk a Sabotage-t, hogy tessék inspirálódni. Hát sikerült.

      Törlés

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...