2014. október 27., hétfő

Nuxe - Nuxellence Jeunesse szérum



Szeptembertől hazánkban is kaphatóak a NUXE kozmetikumok a kiemelt gyógyszertárakban, ezek közül szeretnék most bemutatni egy újabb slágerterméket. A Nuxe Nuxellence Jeunesse szérumról lesz szó, ami egy bőrtökéletesítő és ragyogásfokozó anti-aging fluid, gyógynövénykivonatokkal és hialuronsavval.



Ahogy a NUXE termékektől már megszokhattam, egy azonnali bőrtökéletesítő hatást biztosít. Ez egyébként egy krém állagú szérum, ami felvitel után azonnal simábbá, ragyogóbbá és egységesebbé varázsolja a bőrt. A krém enyhén rózsaszínes és kellemes illatú. Normál és kombinált bőrre elegendő önmagában felvinni, szárazabb bőrre érdemes krémet is használni utána. Azonnal feszesebb és ami a legfontosabb -egységesebb - lesz tőle az arcunk, mind felületében, mind színében. Alapvetően majdnem olyan a hatása mint egy lazább primernek, egyszerűen kisimítja a felszínt :) Ha ezt használom, akkor primert nem is szoktam. Az én kombinált bőrömet tökéletesen hidratálja. Hosszú távú hatása is nyomon követhető, valóban enyhén csökkenti a mimikai ráncokat és reggel és este rendszeresen alkalmazva javít a bőr egységességén is, de engem elsősorban a "second skin" effekttel vett le a lábamról, bámulatos ahogy a reggeli kicsit fáradt és fakó arcomat azonnal élettel tölti fel!
 Én ezt a szérumot elsősorban a 25 feletti és a 40 alatti korosztálynak javasolnám a kezdődő illetve a mimikai ráncok visszaszorítására és a bőr állagának javítására, ha valaki mélyebb ráncokkal küzd és a bőre már sokat veszített a feszességéből akkor más anti-aging termékkel, krémmel érdemes kombinálni - amire szintén talál megoldást a NUXE-nál.




Nagyon praktikus kupakja van, a tetejét elfordítva előbukkan az adagolófej, visszafordítva pedig ismét eltűnik. Egy nyomásra pont megfelelő mennyiségű szérumot kapunk.


Golgotavirág, körömvirág, galanga, pipacs, orvosi atracél kivonattal és hialuronsavval ápolja, energetizálja a bőrt, korrigáló pigmentekkel gondoskodik az egységes bőrfelszínről. A különböző virágkivonatok talán érdekesen hangzanak, de tudni kell a NUXE-ról hogy minden egyes új termék piacra dobását nagyon alapos kutatómunka előzi meg és bátran állíthatjuk hogy a különböző növények alkalmazását tekintve élen járnak. Minden bőrproblémára elsősorban a természetben keresnek megoldást és a természetes hatóanyagokat részesítik előnyben.
A golgotavirág, orvosi atracél és pipacskivonat a sejtek energetizálásáért felel, a hialuronsav pedig a finom ráncokat segít eltüntetni, míg a körömvirág a bőr regenerálásáért felel.

50 ml javasolt fogyasztói ára 10.990 Ft


2 megjegyzés:

  1. Ígéretesnek tűnik. Én a híres száraz olajukat szeretném majd kipróbálni. Egyébként ez a kupak nagyon klassz, még nem láttam ilyet eddig. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A szárazolajuk valami csodás! :) Nekem is az volt tőlük az egyik első, de őszintén szólva azóta több terméküket is próbáltam de még egyik sem okozott csalódást. Egyszerűen nem tudnak hibázni :)

      Törlés

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...