2015. május 5., kedd

NUXE Sun - Napvédő krém arcra SPF 30



A bőrt öregítő hatások közül az egyik legkárosabb a napsugárzás, így én különösen nagy hangsúlyt fektetek a napvédelemre. Arcra minimum 30-as faktorú krémeket használok. A NUXE termékeit nagyon szeretem, így amikor az Iparfümérián beírtam a keresőbe hogy SPF30, nem volt nehéz a találatok közül ezt kiválasztanom: NUXE Sun Créme Délicieuse Visage Haute Protection.


UVA és UVB védelmet biztosít, anti-aging sejtvédelemmel. Érzékeny bőrre is használható, nem komedogén és parabénmentes.



Igazi nyárias napvédő illata van - imádom! Vízijácint kivonattal hidratál, Kau Pe virág kivonattal gondoskodik a bőrről és természetes karob kivonatot tartalmaz ami még szebbé teszi a már lebarnult bőrt. Nem kell megijedni, nem önbarnítóról van szó, nem lesz tőle csokibarna az arcunk. Egyszerűen csak segít kiemelni és meghosszabítani a már meglévő barnaságot.
Enyhén sárgás, világos színű krém - amiből nagyon kevés kell. Illetve valahol a krém és a tej között van állagra. Rendkívül könnyen el lehet oszlatni és gyorsan beszívódik. Ráadásul a bőr bársonyos és selymes lesz tőle - nem úgy mint néhány magas faktorú napvédő krémtől. Tényleg érezni a hidratáló és bőrápoló hatást! Ha valakinek a nappali arcápolási rutinjában csak egy könnyű hidratáló krém szerepel, akkor a napsütéses időszakokra nyugodtan helyettesítheti ezzel.
Semmilyen fehérséget vagy maszkszerű hatást nem hagy az arcon, szerencsére :) Viszont a mennyiségre tényleg oda kell figyelni, abszolút nem kell belőle sok. Így persze rengeteg ideig elég is lesz. Ha túl sokat használunk belőle akkor esetleg fényleni fog az arcunk tőle, szóval el kell találni a megfelelő mennyiséget.


Az összetevői némiképp megnyugtatóbbak mint egy átlagos napvédő krémnek és nagyon sok természetes növényi kivonatot tartalmaz ahogy azt már a NUXE kozmetikumoknál megszokhattuk.


Könnyen kezelhető kis tubusban kapható, az 50 ml-es tubus ára 4.130 Ft, ami több külföldi webáruház áránál is kedvezőbb!



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...