2016. február 8., hétfő

Márciusi Avon újdonságok!


Szuper kis dolgok lesznek márciusban az Avon kínálatában, ezek közül van néhány amit beszereznék:






Mindig is elégedett voltam az Avon szempillaspirálokkal, szerintem kedvező áron kimondottan jó minőségűek kaphatóak. 

A Big and Multiplied szempillaspirál speciális krémgél összetételű festéke tökéletesen befedi a szempillákat, nem ragad és intenzív dús hatást kölcsönöz nekik. A kétfunkciós spirálkefe pedig segít elérni még azokat a szálakat is, melyekről eddig azt sem sejtettük, hogy léteznek. Mindezeknek köszönhetően szempilláink optikailag megsokszorozódnak és akár 50%-kal többnek tűnhetnek, drámai hatást kölcsönözve tekintetünknek. *
Ajánlott fogyasztói ár: 1 999 Ft




Az új négyes szemhéjpúderek közül a Day Glow tetszik a legjobban.

Tavaszváró színekkel gazdagodott az AVON Négyes szemhéjpúder palettája is. A két új trendi és friss árnyalatokat tartalmazó palettában minden színt megtalálunk ahhoz, hogy egy igazán vidám sminket készíthessünk magunknak – a baracktól kezdve, a sárgán át egészen a kékes, lilás árnyalatokig. Az igazán igéző smink elkészítését pedig a számokkal jelölt színpaletta segíti, mely lépésről lépésre mutatja, hogy melyik árnyalatot a szem melyik részére ajánlott felvinni.

Ajánlott fogyasztói ár :
  • AVON Négyes szemhéjpúder: 2 499 Ft

Az új Nailwear Pro árnyalatok közül is mindegyik tetszik :)

Az AVON Nailwear Pro+ körömlakkok három új, pasztelles árnyalattal bővülnek, melyek üde, lágy színekbe öltöztetik körmeinket. A Nailwear Pro+ körömlakkok a trendi színek mellett akár 12 napig tartó, gyönyörű körmöket ígérnek.

Ajánlott fogyasztói ár :

  • AVON Nailwear Pro+ körömlakkok: 1 398 Ft






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...