2016. február 22., hétfő

Milani Length In Seconds szempilla hosszabbító


A Milani 2016-os tavaszi kollekciójának egyik izgalmas darabja ez a szempilla hosszabbító. A képen látható leheletvékony mikroszálakat tartalmazza a megfelelő felvitelhez szükséges spirállal.A felvitel módja a következő:

 • Kenj fel egy réteg spirált
 • Még legyen nedves amikor felviszed rá a mikorszálakat
 • Csak a szempillák csúcsaira irányítsd
 • Majd fedd be őket még egy réteg spirállal
Mire vigyázz, hol hibázhatsz?

 • Ha hagyod megszáradni az első réteg spirált akkor nem tapadnak rendesen
 • Figyelj, hogy ne menjen bele a szemedbe
 • Lehetőleg ne érje víz és szennyeződés a terméket
 • Óvatosan használd és ne vidd túlzásba mert akkor összetapadhatnak a pilláid és a mikroszálak is szétterülnekÍgy néznek ki a szálak a szempillákon, most szándékosan szanaszét maszáltam, különben nem is lehetne látni. A lényeg hogy a szempilla végeken kellene elhelyezkednie egy-egy ilyen kis fiber szálnak.


Azért is érdemes figyelni a helyes felvitelre, hogy ne legyen ilyen pókhálószerűen szétterjedve némelyik pillán. Kevés elég belőle és azt is kevés mozdulattal kell lehetőleg felvinni ( valamint mérnöki precizitással és a kezünk legyen olyan stabil mint egy vadnyugati párbajhősnek! )


De jöjjenek a pontosabb előtte-utána képek, inkább oldalról fényképeztem, így jobban látszik a különbség. A tekintetem mindegyik képen olyan mintha életemben először látnék jetit, ezt próbáljátok figyelmen kívül hagyni :) 


Sima pillák minden nélkül ( közeledik a jeti )


Szempillaspirál+fiber felvitel után

( igen, egy két szál bekócolódott középtájt, de hosszabbnak hosszabb az tuti! )

Egy-két alkalom kell amíg belejön az ember, nekem úgy harmadszorra már egész jól sikerült. Mindenképpen megéri beruházni rá, mert valóban szinte megközelíti a műszempilla hatást. Ráadásul bármilyen spirállal működik és megsokszorozza a hatást. ( Bár én csomósodásra hajlamos spirállal nem javaslom. )

Ez az első ilyen jellegű termék amit használok, úgyhogy nem tudom mihez hasonlítani, de nekem egy minimális gyakorlás után könnyen használhatónak és eredményesnek tűnik. Nem hullik összevissza, nem esik le napközben, szépen marad a helyén a szempillaspirál két rétege közé rögzítve. Én elégedett vagyok vele, örülök hogy megrendeltem.4 megjegyzés:

 1. A jeti :D na ezen jót röhögtem :D Nekem is van egy szemem mikor spirálos képet kell fotózni :)
  Érdekesen hangzik ez a termék, és elég meggyőző, amit írtál róla :)

  VálaszTörlés
 2. :)) Hát igen, kábé 6-7 képet lőttem és mindegyiken így néztem, hát ez van :))
  Amúgy jó a cucc tényleg, csak óvatosan kell használni.

  VálaszTörlés
 3. Nem félsz, hogy egy szösz a szemedbe megy? Szép pilláid vannak festék nélkül is, így könnyű :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. De egyébként félek! Úgyhogy úgy csinálom, hogy amikor felviszem a végekre, akkor az ujjammal megsimítom alulról, nehogy egy ilyen szál belemenjen a szemembe. De eddig még szerencsére nem volt gond.
   Nagyon kedves, hogy ezt írod, de én egyébként olyan rövidkének látom a pilláimat :) De lehet hogy tök rendben van és én pörgöm túl ezt a szempillahosszabbítás témát :)) Most szereztem be egy Malu Wilz spirál alapot is, majd arról is lesz poszt!

   Törlés

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...