2016. április 28., csütörtök

Daylong Ultra SPF 25 parfümmentes naptej


Sokáig válogattam a naptejek között az Iparfüméria webáruházban - elég nagy a választék - míg végül úgy döntöttem kipróbálok egy parfümmentes naptejet. Mivel most ez még nem a strandra kell, hanem a mindennapokra ( kézre, vállra, dekoltázsra stb. ) nem kell hogy átható kókuszillatom legyen :)

A Daylong napozási termékeit svájci bőrápolási szakértők fejlesztették ki, a bőr igényeit maximálisan figyelembe véve. Illatanyag mentes, liposzómás és akár érzékeny bőrre is alkalmas. Aloe verát és E vitamint is tartalmaz, fénytsabil széles spektrumú UV szűrőivel hatékony védelmet nyújt az UV-A és UV-B sugarakkal szemben is. Bőrgyógyászatilag tesztelt, hipoallergén, nem komedogén és parabéneket sem tartalmaz.



Nagyon gyorsan beszívódik, egyáltalán nem ragacsos, nem fénylik a bőrön és nem hagy semmi fehér csíkot vagy maszatot. Meglepően jó védelmet nyújt, és a 25-ös faktor ilyenkor még bőven elég. Ráadásul a múltkor ezzel volt bekenve a vállam és karom kerti munkánál és bár az arcomat kicsit megkapta a nap ( amin egy másik szintén nagyon jó 30-as faktorú fényvédő krém volt) , de ahol a Daylonggal kentem be semmi pirosság nem keletkezett, sőt még csak le sem barnultam. Szóval tényleg alapos védelmet nyújt!



Természetesen ezt is mint minden napvédő krémet kb. 20 perccel azelőtt kell felkenni hogy kitennénk a bőrünket napsugárzásnak. Nekem a múltkor egyáltalán nem kellett újrakennem és így is hatásos volt, de erősebbb napsütésnél nem árt időnként újra felvinni. Azt hiszem ennek a családnak több termékét is ki fogom próbálni, mert tényleg meglepően jó. Kár, hogy csak most fedeztem fel!

5 megjegyzés:

  1. Mennyibe kerül?
    Tavaly óta használom a Bioderma Photoderm Kid Sprayt, ez 50-es, 4500 Ft körül vettem nemrég utánpótlást, nyáron tárazok be, mert akkor akciós. Fél év a szavatossága, ez nyáron el is fogy, mert akkor nem csak én használom, amúgy minden reggel csak az arcomra kenek belőle a hámlasztás miatt. Nekem az vált be, szintén nem parfümös, nem alkoholos és nem komedogén, különben nem használnám arcra. Mivel úgysem tudok annyi mennyiséget felkenni, hogy tényleg 50 faktorral védjen, nem kockáztatok, csak ezt használom.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én ezt 2.590 Ft-ért rendeltem, a gyártó azt írja az oldalán hogy arcra is jó. Mivel hámlasztasz egyébként? Nyáron is szoktál és nincs vele problémád?

      Törlés
    2. Paula's Choice BHA, 2%-os kétnaponta. Ezt januárban kezdtem, addig AHA volt és kis BHA termékminták. Ezt most nyáron fogom tesztelni, de milyen probléma lenne? Kb. 3 hónap alatt eljutottam oda, hogy a régi foltokat is elhalványította és alig kell korrektor. Fényvédő kell hozzá. Azt persze tegyük hozzá, hogy én egyáltalán nem napozom, csak a szabadidős programok alatt ér a nap, mert egész nap a gép előtt ülök és nap sem nagyon ér, se direkt, se semmilyen.

      Törlés
    3. Ja én csak arra gondoltam hogy érzékenyebb a bőr ilyenkor a napra - de ha nem nagyon vagy napon akkor ezzel nincs gondod.
      Én is gondolkodom egy ideje a Paula's Choice-on. Eddig csak a Madhippie retinolos szérumot próbáltam, télen.

      Törlés
    4. Az érzékenység miatt kell a fényvédő télen-nyáron hámlasztásnál.

      Törlés

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...