2016. április 4., hétfő

Gabriella Salvete - Sugar - Galaxy06




Időnként rámjön a rövid köröm mánia, és ilyenkor nem is tudnék mást elképzelni mint valami élénk, vibráló lakkot. A múltkor szereztem be ezt a Gabriella Salvete lakkot az Iparfüméria webáruházból és alig vártam hogy felkenjem :) Gyakorlatilag úgy néz ki mint egy csobbanás valami hűs medencébe, imádnivaló! Tavaszra is működik, de nyárra még inkább el tudom képzleni ezt a színt.




A Gabriella Salvete lakkok nagyon jó minőségűek, viszont kedvező áron lehet hozzájuk jutni és elég nagy választékban. Ez a lakk most a Sugar fantázianveű kollekcióból van, a Galaxy 06 árnyalat. Két rétegben tökéletesen fed, jól terül, az ecset tökéletes méretű, öröm vele dolgozni.



Gyönyörű élénk kék, benne szinte világítanak az apró világoskék és fehér részecskék, olyanok mintha buborékok lennének. Nekem ez nagyon bejött, izgalmas és mutatós kombináció.




4 megjegyzés:

  1. Szia! Tényleg jól néz ki! Majd írj valamit a lemoshatóságáról is légyszi. :) Köszi!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ma fogom lemosni, majd megírom, egyelőre a tartósságát teszteltem. 4 napig teljesen rendben volt, semmi kopás, az ötödik napon meg egyik pillanatról a másikra elkezdett szélsebesen kopni.

      Törlés
    2. A lemoshatósága ugyanolyan nehéz mint a glitteres lakkoké!

      Törlés

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...