2016. április 21., csütörtök

Milani Amore Matte Lip Creme - Adorable



Ez volt az első találkozásom a Milani folyékony matt rúzsaival és meg vagyok véve, elköteleződtem, ez van. Lehet hogy van valahol egy még ennél is jobb, tartósabb - akkor természetesen arról is tudni akarok - de ez számomra tökéletesen bevált. Nagyon, elképesztően tartós, még evés-ivás és hosszú órák után is mozdulatlan a szín az ajkaimon. ( Illetve a minimális kopás az belülről kezdődik, nem látványosan. ) 
Ráadásul csodás választékban kapható és a minőségéhez képest teljesen elérhető áron. 




Én elsőnek egy nude árnyalatot próbáltam ki, ez az Adorable.



Nem ragad, csodálatosan fed. Amikor felkenem még krémes, majd pillanatok alatt megszárad és onnantól kezdve el se mozdul :)



Figyelni kell, hogy a rúzsok sötétebbek egy fokkal mint ahogy a webáruházban tűnnek, ez nekem elsőre nagyon barnásnak tűnt, de aztán nagy tetszést aratott, kaptam egy csomó bókot hogy milyen jól áll a szín, úgyhogy megnyugodtam :)

4 megjegyzés:

  1. Jaj ne, most ilyeneket is szeretnék majd rendelni akkor :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :)) Most utánaolvastam és igazából a világosabb és nude színeknél írják hogy tartósabbak, én sötétet vagy nagyon élénket még nem próbáltam, úgyhogy akkor kénytelen leszek majd egy olyat is rendelni és bemutatni a blogon, csak és kizárólag a megfelelő tájékoztatás miatt :D Remélem lesz valami akció megint náluk.

      Törlés
  2. Tényleg nagyon jó liquidek ezek, én is vettem egyet az ingyenes szállítâsos 7végén, a Loved árnyalatban. Szintén marha sötét a honlaphoz képest, de imádom, nagyon tartós és karamell illata van, ráadásul a szín tök jó dupe lehet csomó híres-drága-elérhetetlen liquidre (stila patina, abh veronica, lolita, androgyny). Alig várom, hogy megint free shipping legyen náluk mert akkor tuti veszek még

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Akkor majd figyelem az oldalukat és gyorshírben beszámolok róla ha lesz ingyenes szállítás - nekem is kéne még pár árnyalat! :) Meg a múltkor lemaradtam a szem primerről, abból is jó lenne egy.

      Törlés

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...