2016. április 14., csütörtök

Pixibox L'occitane születésnapi különkiadás - 2016. április


A Pixibox a L'occitane 40. születésnapja alkalmából egy gyönyörű szépségdobozt állított össze a francia kozmetikai márka legnépszerűbb termékeivel. A doboz csodás illusztrációját Sápi Beáta készítette, aki 2012-ben elnyerte az 'Év Divatillusztrátora Magyarországon' címet és rendszeresen dolgozik divatlapoknak is.

A L'occitane 1976 óta készíti különleges szépségápolási termékeit a földközi-tengeri régió hagyományait figyelembe véve. Természetes alapanyagokkal dolgoznak, van olyan növényi hatóanyag ami kimondottan a cég nevéhez fűződik, például ők szabadalmaztatták a korzikai immortelle virág öregedésgátló hatóanyagát. A L'occitane számára a természet védelme és a fair trade kereskedelem is sokat jelent.


A fenti térképen látszik hogy az alapanyagok többségét a környékről szerzik be.



A doboz tartalma:


Mandula tusfürdőolaj - 75 ml - utazó méretű termék
Aromakológia helyreállító sampon - 75 ml - utazó méretű termék
Aromakológia helyreállító kondicionáló - 50 ml - mini
Shea vajas kézkrém - 10 ml - mini
Shea vajas ultra rich ajakbalzsam - 2g - utazó termék
Pivoine Sublime bőrtökéletesítő arckrém 8 ml - mini
Verbena levélszappan - 25 g - mini







Pivoine Sublime bőrtökéletesítő arckrém 

Ez a 24 órás bőrtökéletesítő krém szabadalmaztatott bazsarózsa kivonatból készült formulát tartalmaz és ragyogó bőrt ígér. A bazsarózsát nagyon kedvelem, bízom benne hogy majd az arcomnak is jót tesz :)



Shea vajas kézkrém

A L'occitane legnépszerűbb terméke, nekem is volt már belőle, szeretem. Puha kezeket varázsol, véd, ápol, szuper!


Shea vajas ultra rich ajakápoló

Hidratáló ajakbalzsam, szintén shea vajjal, ezt még nem próbáltam, de ha olyan jó mint a kézkrém akkor szeretni fogom.


Verbena levélszappan

Szintén jellegzetes L'occitane összetevő a verbéna, ez ráadásul egy gyengéd radírozó szappan ami segít puhán tartani a kezünket.


Aromakológia helyreállító kondicionáló

5 eszenciális olajat tartalmazó balzsam, ezen kívül növényi eredetű aminosavakkal, édes mandulával és B5 vitaminnal veszi fel a harcot a száraz haj ellen.


Aromakológia helyreállító sampon

Szintén 5 eszenciális illóolajat tartalmaz ( ilang-ilang, édes narancs, levendula, geránium, angelika )  - mennyei illata van!


Mandula tusfürdőolaj

Szintén nagyon népszerű L'occitane termék, varázslatos az illata - mandulaolajban és tápláló lipidekben gazdag.


Vélemény:

Tetszik a doboz tartalma, a legnépszerűbb L'occitane termékeket válogatták bele és mindenre gondoltak : arc, haj, test, száj, kezek. Tetőtől talpig ápolhatjuk magunkat - ez egy igazán jó módja egy márka alapos megismerésének. Na, hát ezért szeretem én a szépségdobozokat - ha mondjuk én ezeket az évek során vásárolgattam volna össze, először is többet költöttem volna, másrészt nem éltem volna át így egyben a L'occitane élményt, most viszont kényeztető napokat tarthatok kizárólag az ő termékeikkel :)

3 megjegyzés:

  1. Mielőtt bármit is írnék, leszögezem, hogy sok-sok Pixi-doboz boldog tulajdonosa vagyok, szeretem, amit a lányok csinálnak, a márkát is nagyon kedvelem, viszont most azt érzem, hogy örülök, hogy nem rendeltem meg a dobozt.
    Pedig sokáig gondolkodtam rajta, és épp a L'occitane miatt....
    Azt értem, hogy egy prémium márkáról beszélünk, de azt nem, hogy miért csak alap (szappan, tusfürdő, sampon, stb...), és miért csak utazó/mini kiszerelésű dolgok kaptak helyt egy 6.000 Ft-ba kerülő dobozba.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is picit különlegesebb termékeket vártam. Az utazó méret azért van (a pixi lányok mondták) mert a teljes kiszerelésű termékek többe kerültek volna jóval mint a doboz. Jöhetett volna azért valami huh de nagy. A kézkrém szerinte már egy dobozban volt, legalábbis nekem nagyon úgy rémlik.

      Törlés
    2. Megértem, én is azon gondolkodtam hogy sokan azt fogják gondolni, hogy ez nekik nem feltétlenül ért meg 6.000 Ft-ot. Én tisztában vagyok a L'occitane áraival, és mindössze pár dolgot próbáltam tőlük, ezért nekem a legtöbb termék újdonság. De való igaz hogy alap termékek vannak benne, egyedül a bazsarózsás bőrtökéletesítő tűnik extrábbnak. Azzal teljesen egyetértek hogy lehetett volna legalább egy teljes kiszerlésű termék is. Az ajakápolóról azt gondoltam hogy az, de amikor kicsavartam láttam hogy elég kicsike.

      Törlés

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...