2016. augusztus 23., kedd

Lookfantastic Beauty Box - 2016. augusztus



A Lookfantastic Beauty Box e havi tematikája alapján a legnépszerűbb brit termékekkel volt megpakolva. A doboz designja pedig Nagy-Britannia lobogóját idézi. Természetesen a szokásos Elle magazin is járt mellé.



Első pillantás a doboz tartalmára : rögtön feltűnt hogy ez most inkább bőrápoló kozmetikumokból áll, smink vagy egyéb nincs benne.


Tartalom:

Bee Good Vanilla and Honey ajakbalzsam - Teljes méret
Renu Lip and Eye Active Lift - minta 7 ml
Ren Flash Defence Anti-pollution permet - utazó méret 9 ml
Bloom and Blossom Rejuvenating arcpermet - utazó méret 40 ml
Balance Me Congested Skin Serum - utazó méret 7 ml
Percy&Reed Wonder Balm - hajápoló - utazó méret 30 ml



Balance Me kozmetikumokkal gyakran lehet találkozni a Lookfantastic dobozokban, úgyhogy számomra már ismerős. Elsősorban pattanások enyhítésére való ez a szérum, gyulladásgátló és antibakteriális hatóanyagokat tartalmaz ( eukaliptusz, kamilla, levendula, aloe vera ) - azt hiszem egy ilyesmi mindig jól jön. Az utazó méret a teljes kiszerelésnek ( 15 ml ) kb. a fele. A normál ára egyébként 16 Font, így mondhatjuk hogy ez kb. 8 Fontot ér.


A Percy&Reed számomra kevésbé ismert márka, de utánanéztem és két menő angol fodrász álmodta meg. Megnéztem a kínálatot és izgalmasabbnál izgalmasabb cuccaik vannak, úgyhogy alig várom hogy et is kipróbálhassam. Ez egy ultrakönnyű haj primer, ápol, és segít kifésülni a tincseinket formázás előtt. Ez is kb. a teljes kiszerelés fele, a normál termék ára 18 Font.


A Bloom and Blossom márkától eddig még csak egy illatmentes tusfürdővel találkoztam ami szuper minőségű, de valljuk be, nem a legérdekesebb termékük. Egy szuper arcpermet aloe verával és lime olajjal már inkább kedvemre való! A termékeik teljesen természetes anyagokból készülnek, tökéletesen bőrbarát minden amit kínálnak. Az arcpermet teljes ára 15 Font ( 100 ml ) és annyira népszerű, hogy pillanatnyilag a "sold out" felirat szerepel mellette a Lookfantastic webáruházban.


A Ren Flash Defence Anti-pollution permet elég drága cucc, a teljes kiszerelés ( 60 ml ) ára 24 Font, nem is csodálom hogy csak egy 9 ml-es méret került a meglepetésdobozba :) A Ren termékeket már régóta kedvelem, most is épp egy Lookfantastic dobozos Ren nappali krém van az arcomon. Ez a permet egy igazi városi védőpajzs, környezeti ártalmak és károsító szabadgyökök ellen - láthatatlan réteget képez ami megóvja a bőrünket napközben. 


A Renu márkát szintén nem ismerem igazán, de egy szemkrémnek mindig örülök! Szem és ajak lifting hatást biztosít, szintén természetes alapanyagokkal, hát meglátjuk. A leírás alapján a kollagén termelődést stimulálja, így segít kisimítani a ráncokat. A teljes kiszerelés 15 ml és 34 Font, szintén "sold out" a Lookfantasticon. Lehet, hogy a legtöbben akik kipróbálták azonnal meg is rendelték mert annyira jó? :)


Egy új ajakbalzsam mindig jól jön, ez meg kimondottan édes darab :) Méhviasz, kakaóvaj, shea vaj + isteni vanília illat? Bármikor! :) Eredeti ára egyébként 4.75 Font.


Vélemény:

Elsőre kicsit unalmasnak tűnt ez a kiadás, de valójában igazi kincseket rejt. Mindkét arcpermet izgalmasnak tűnik és a Balance Me szérumra is nagyon kíváncsi vagyok, illete a Renu szemápoló sem hagy hidegen :) Szerintem nagyon kellemes dolgok vannak benne, olyan igazi kis kényeztető apróságok, mindegyiket örömmel próbálom majd ki.

 az egy havi feliratkozás ára 15 Font, de ha 3, 6 vagy 12 hónapra iratkoztok fel, jelentős kedvezménnyel lehet tiétek a doboz! A feliratkozás részleteiről egy korábbi posztomban olvashattok.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...