2016. december 12., hétfő

Év végi nyereményjáték




Közeledik az év vége és gondoltam olyasmit sorsolok ki amit máris bevethettek a szilveszteri partikon. A Milani szemhéjpúdereit én nagyon jónak tartom és igyekeztem klasszikus színeket választani, amik bármilyen ünnepi összejövetelhez passzolnak.

Nyeremény:

1 db MILANI Bella Eyes Gel Powder Eyeshadow - Bella Gold
1 db MILANI Bella Eyes Gel Powder Eyeshadow - Bella Black



A játék feltételei:

Kövessétek a LakkMatt Blogot Facebookon

Hozzászólásban jelentkezzetek és írjátok meg mi volt eddig a legszebb élményetek 2016-ban! :)

A játék 2016.12.20-án éjfélig tart, 21-én teszem közzé a nyertes nevét 


A jelentkezőknek magyarországi postacímmel kell rendelkezniük!

14 megjegyzés:

  1. Szia! :)

    Szeretnék jelentkezni, Lajkó Lívia néven követlek Facebook-on.

    Igazából elég pocsék egy év volt, szóval a legboldogabb pillanataim azok voltak, mikor régen látott nagyon jó barátommal újratalálkoztam...Nem tudom ez mennyire számít szépnek? (Én majdnem elsírtam magam örömömben, és a nyakába ugrottam, hogy nagyon hiányzott - nem vagyok egy ölelgetős típus, szóval ez tőlem kimondottan "nagy" dolog...általában nem szoktak kiesni a találkozóink, mert ugyanoda járunk egyetemre, csak nem ebben a városban lakik, nyáron meg külföldön volt dolga, az év vége és az év kezdet meg elég húzós időszak, szóval kimondottan sok volt az a félév nélküle...de visszajött! :3)
    Vagy az, hogy unokatesóm sikeresen leérettségizett, de igazából ez se szép, csak büszke voltam rá, hogy elvégezte a gimit és felvették oda, ahova jelentkezett. Jobban belegondolva nem is tudnék választani a kettő közül, mindkettő hatalmas öröm volt. :)
    Még a Karácsonyban bízok, hogy hoz "valamit", távolabbi rokonokkal is fogok tudni találkozni, és az is mindig boldogság. :D

    Köszönjük a lehetőséget! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem mindegyik szép :) Kívánom, hogy a karácsonyod is tele legyen meghitt és jóleső pillanatokkal. Én köszönöm, hogy jelentkeztél!

      Törlés
    2. Köszönöm szépen! :)
      Bár mostanában több időm van blogokon nézelődni, reméltem, hogy addig még ide is eljutok kommentileg (annyi olvasnivaló esett ki az utóbbi időkben), de ha mégse, akkor előre viszont kívánom Neked is! :)

      Törlés
  2. Szia !
    Krisztina Redák néven követlek FB-n.:)
    Kifejezetten legszebb élményem nem volt , talán az hogy sikerült elég jó és szép eredményekkel az érettségim , és tovább tanulhatok , illetve hogy nyáron 2 hónapot kint töltöttem Hollandiába a nővéreméknél:)
    Köszi a lehetőséget. Szép estét:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Gratulálok az érettségihez! Hollandia pedig szuper lehetett:) Köszönöm a jelentkezést, neked is szép napot/estét!

      Törlés
  3. Szia!
    Varga Lilla néven követlek facebookon.
    2016 talán legszebb élménye számomra az volt, hogy az összes bátorságomat összeszedve elindítottam a saját kis blogomat. Emellett büszke vagyok arra, hogy meg mertem mutatni az ismerőseimnek. Bár az olvasótáborom eddig csak ismerősökre korlátozódik, ennek ellenére nekem a legjobb élmény, hogy belekezdtem, mert így azt hiszem, megtaláltam önmagam is!
    Köszi a lehetőséget! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Akkor te sokkal bátrabb vagy mint én, mert nekem alig pár ismerősöm tud a blogomról :) Egyébként ez tényleg nagy élmény, emlékszem arra a pillanatra amikor belevágtam, szinte el sem hittem hogy komolyan megcsinálom. Előtte csak nézelődtem és lelkesedtem más blogokért :) Amit persze azóta is :) Köszönöm hogy jelentkeztél!

      Törlés
    2. Hát nekem lehet egy kicsit könnyebb a helyzetem, ugyanis egyszer volt mar egy blogom amit egy barátnőmmel vezettem, így sokkal könnyebb volt belevágni ebbe az újba. Ennek ellenére augusztusban kezdtem és csak úgy november felé derült ki az ismerőseim előtt, hogy újra blogolok, de nem éreztem úgy, hogy nagy dobra kell ezt verni. Csak a legközelebbi ismerőseimnek mondtam el, de szeretném ha ez több emberhez is eljutna nem csak az ismerőseimhez.

      Törlés
    3. Néztem a blogod, színvonalas, jó a design, a tartalom érdekes, szerintem elég hamar már nemcsak az ismerőseid fogják olvasni :))

      Törlés
    4. Oo hát nagyon szépen köszönöm a bókot, és nem mellesleg a feliratkozást is. De a te blogod is egy szép igényes hely, én szivesen látogatok ide szabadidőmben! :)

      Törlés
  4. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  5. Szia!
    Orsolya Varjasi néven követlek a facebook-on.
    Itt ülök a villogó kurzor előtt majdnem fél órája, gondolkodom, de sajnos semmi jó nem jut eszembe.
    Egyszerűen nem történt velem semmi pozitív dolog, pocsék évem volt.
    Maximum olyat tudok írni a legjobb élménynek, amikor végre hazajöhettem a kórházból.
    Köszi a játékot!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Orsolya! Teljes szívemből kívánom neked, hogy a 2017-es éved igazán nagyon szép legyen! Valamint bármi is a baj, jobbulást és teljes felépülést kívánok, sok-sok energiát és kitartást.

      Törlés
    2. Köszönöm! Nagyon kedves vagy. :)

      Törlés

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...