2017. január 23., hétfő

Lookfantastic Beauty Box - 2017. január


Már nagyon izgatott voltam milyen lesz az év első Lookfantastic szépségdoboza, reménykedtem hogy lesz benne egy-két újdonság és az első pillantás alapján nem tévedtem:


A doboz tartalma:

Trifle Cosmetics Liquid Glow Luminizer - teljes kiszerelés
Briogeo Don't Despair, Repair! mélykondicionáló maszk - minta, 29 ml
Pixi by Petra Brow Tamer - teljes kiszerelés 
Nuxe Nuxellence Eclat - minta, 15 ml
Jelly Pong Pong Fairy Lashes szempillaspirál - teljes kiszerelés
The Vintage Cosmetics Company csipesz - teljes méret



Pixi by Petra szemöldök formázó zselé, ennek nagyon örültem mert pillanatnyilag nincs hasonló termékem, úgyhogy jó lesz kipróbálni ( egyébként is a szemöldök az új szempilla...vagy valami ilyesmi :))


Hát, akik régebb óta olvasnak tudják hogy rajongok a Nuxe kozmetikumokért, így ez az Eclat bőrfeltöltő, ragyogásfokozó emulzió is egyből levett a lábamról - őszintén szólva rövid próba után már fontolgatom is a teljes kiszerelés megvásárlását


A Jelly Pong Pong Fairy Lashes Curl szempillaspirál is egész jónak tűnik, érzékeny szemre is alkalmas, és moringa gyantával valamint méhviasszal segít megtartani a szempillák ívét


A Briogeo Don't Despair, Repair! mélykondicionáló maszk tavaly már szerepelt egy dobozban, de nem bánom, abszolút jól jön kisebb utazásoknál


Először visszahőköltem amikor megláttam ezt a Trifle Cosmetics Liquid Glow Luminizert, olyan túl rózsaszínnek és túl élénknek tűnt, de azóta már próbáltam és zseniális, csodásan beleolvad a bőrbe, nagyon könnyen eloszlatható. Nem is csoda, hiszen kakaóvak kivonatot tartalmaz, viszont egy csomó ártalmas anyagot meg nem ( pl. parabének, ásványi olaj, ftalátok )


Így láttam meg először, egyből kilencvenes évek videoklip hangulat környékezett meg, de az arcon tényleg csodásan működik!


A Vintage Cosmetics Company rose gold szemöldökcsipesze pedig a legszebb amit valaha láttam, gyönyörű kis delikát holmi, gravírozva - édes és elegáns. Ami azt illeti nagyon precíz és hatékony is!



Vélemény: Na most tényleg betalált a Lookfantastic, ennyire üdítően és változatosan megpakolt doboz rég volt már! Négy teljes kiszerelésű termék, amelyek közül akár egy darab ára annyi, mint amennyibe nekem az egész doboz került...Mindent fogok tudni használni és mindegyiknek örülök is. Őszintén szólva én nem is bánnám ha mondjuk negyedévente lenne egy szempillaspirál a dobozban, többet nem is kéne máshol vennem :) Annyira örülök, hogy nem volt benne például ajakbalzsam tölteléknek, mert az utóbbi időben már annyi ilyesmi volt a Lookfantastic dobozokban, hogy csoda ha el bírom használni őket. Szóval ez most abszolút izgalmas dobozka és csupa olyasmivel megpakolva ami azért megdobogtatja a női szíveket :) Ezek után alig várom a februárit, biztos valamilyen Valentin nap tematika lesz!

2 megjegyzés:

  1. Hűha, ez a doboz tényleg szuper dolgokkal lett megpakolva. Az a szemöldökcsipesz... :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, szerintem is az egyik legjobb doboz lett! A csipeszről meg csináltam vagy 15 képet, annyira tetszett :)

      Törlés

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...