2017. március 29., szerda

Lookfantastic Beauty Box - 2017. március


A márciusi Lookfantastic Beauty Box most egy ELLE kiadás lett, a legizgalmasabb beauty újdonságokkal. Természetesen most is ajándék brit ELLE magazin járt hozzá.


A doboz tartalma:

Caudalie VineActive 3 in 1 hidratáló - 15 ml, minta
Skinchemists 24 Hr Aqua Repair szérum - 30 ml, utazó méret
Redken Heatcure hajmaszk - 1 zacskó
PÜR Minerals Disappearing Act korrektor - teljes kiszerelés
St. Tropez Instant Tan Body Gloss - 30 ml, utazó méret
STARSKIn Eye Catcher szemmaszk - 1 db





A Redken Heatcure hajmaszkja egy melegítő és tápláló pakolás, abszolút nem használtam még ilyesmit korábban, izgalmasnak ígérkezik. Ez az újdonság magától felmelegszik amíg megmossuk a hajunkat, majd igazi szalon kényeztetésben lehet részünk otthon. 4 zacskó kerül 35 Fontba, szóval bár örülök hogy kipróbálhatom, nem hinném hogy állandó vendég lesz a fürdőszobámban :)


A St. Tropez termékek szinte a legismertebbek önbarnító témában, próbáltam is már ezt azt a márkától és azt hiszem nagyon jó választás volt ez az Instant Tan Gloss testfény egy szépségdobozba. Még csak tavaszodik, de ez már a nyár ígéretét hordozza :) Használhatjuk a váll, dekoltázs kiemelésére, de akár a lábunkra is, amikor majd végre jó idő lesz.


Egy jó szemmaszk mindig nagy segítség, ez a STARSKIN bio cellulóz nyugtató ápolás is biztosan jót fog tenni.


Leginkább ez a korrektor villanyozott fel, hiszen a Pür Mineralstól már próbáltam egyet korábban és életem egyik legjobbja volt, biztos vagyok benne hogy ebben sem fogok csalódni. Anti-aging és hidratáló összetevőket tartalmaz.


A másik kedvencem ez a Caudalie hidratáló, szerencsére gyakran találok termékeket ettől a márkától a Lokfantastic szépségdobozban. Imádtam eddig mindent amit próbáltam tőlük. Ez egy vadonatúj hidratáló ami segít a fáradt és érzékeny bőrnek újjászületni.


Arcszérumokból sosem elég és örülök, hogy mindig újabbakat próbálhatok ki. A Skinchemistsről még nem hallottam, de tetszik, hogy rózsavizet és aloe verát tartalmaz és pont megfelelő méretű ahhoz hogy a tavaszi-nyári hosszú hétvégéken elkísérjen az utazásokra :)

Vélemény:

Nagyon jól átgondolt és összeválogatott doboznak érzem ezt a mostanit, csupa jól használható, praktikus termékkel. Gyakorlatilag mindegyik terméket bevetve egy kész spa napot tarthatunk otthon, haj és szemmaszk, szérum és hidratáló, korrektor és végül aranyló testfény, szinte egy tavaszi újjászületés! :) Bevallom azért a St. Tropez cucc nélkül kicsit unalmas kiadás lett volna, de ez pont megadja azt a plusz érdekességet ami miatt hiánytalanul tökéletes lett ez a márciusi beauty box. Bőven, nagyon bőven megérte a 11 Fontot amibe került.

A 2017-ben feliratkozóknak a 12 havi feliratkozás esetén havi 13 Fontba fog majd kerülni, de ahogy elnézem az eddigieket, az is kedvező ajánlat azokért a termékekért amikkel havonta a Lookfantastic csapat előrukkol.

Aki kedvet kapott, ITT tud feliratkozni.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...