2017. március 31., péntek

Grace Cole Boutique Grapefruit, Lime and Mint tusfürdő



Egyből megakadt a szemem a Notino webáruházban nézelődve a Grace Cole Boutique kozmetikumokon, mert annyira elegánsak és gyönyörűek. Mindegyik igaz éke lehet a fürdőszobapolcnak. Ez a kifinomultság az egész kínálatot jellemzi, választani sem egyszerű közülük. 

A Grace Cole egy angol cég akik elkötelezetten kreálnak újabb és újabb illatkombinációkat, a legapróbb részletekre is odafigyelve. 2007-ben alapították és kimondottan exluzív, de elfogadható árú kozmetikumok készítése volt a cél. Szintén jó pont, hogy ellenzik az állatokon való tesztelést.



A választásom végül egy tusfürdőre esett ami grapefruit, lime és menta illattal kényeztet és ezen kívül valódi verbéna, méz és zöld tea kivonatot is tartalmaz. Szerencsére az illat  kellemes és üde, mindenféle művi hatás nélkül. Egyszerűen mennyei, tényleg segít igazán felfrissülni. Nem kell sok belőle, kellően habzik és nagyon jól tisztít. Nem szárít és a különleges kivonatoknak hála megfelelően ápolja a bőrt. 


Néha az ilyen exkluzív külsejű termékek amik egyből egy ajándékcsomagba kívánkoznak mindenféle "mű" anyagból vannak, vagy ha mégsem akkor meg nagyon drágák. Nagyon tetszik Grace Cole kozmetikumokban, hogy például parabénmentesek és tényleg tartalmaznak igazi növényi hatóanyagokat, az áruk viszont valóban elfogadható. Ahhoz képest hogy mennyire szuper és hogy 500 ml, teljesen korrekt összegbe kerül.

 Őszintén szólva alig várom, hogy mást is kipróbáljak tőlük. A következő azt hiszem egy ilyen szép külsejű  kézkrém lesz, ami nagyon jól fog mutatni az éjjeliszekrényemen és talán nem felejtem el esténként bekenni vele a kezem :)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...