2017. április 6., csütörtök

Label.m hővédő spray


A label.m termékeket eddig külföldről rendeltem és amit eddig próbáltam, mind bevált. Toni Mascolo és Sacha Mascolo-Tarbuk által vezetett, professzionális stylistokból álló team tervezi a termékeiket és egyébként a Londoni Divathét hivatalos hajápolója.

Sokáig itthon is csak fodrászkellékeseknél volt elérhető és esetleg hajszalonokban találkozhattunk vele. Most örömmel fedeztem fel a label.m márkát a Notino webáruház kínálatában is, méghozzá elég nagy választékban.


Egy jól működő hővédőt folyton keresgélek, mert ugyan találtam már olyanokat amik beváltak de mindig volt valami hiányérzetem, hogy valahol van ennél jobb is :) Sajnos hővédelemmel kapcsolatban úgy vettem észre hogy a "mű" cuccok jobban beválnak a természetes ápolóknál. Rengeteg csodálatos natúrkozmetikumot próbáltam már, de a 200 foktól nem védik meg a hajamat, ez tény. Ez a label.m heat protection spray is elsősorban a technikásabb cuccok közé tartozik, a legújabb hővédő fejlesztésekkel felvértezve, ez képes igazán jó pajzsot képezni az UV sugarak és a meleg levegős, hajvasalós hajformázás ellen.


Kétféle felhasználási módja van, nedves hajon is lehet alkalmazni szárítás előtt vagy a már megszárított hajon hajvasalás előtt.


Számomra több előnyös tulajdonsága van ennek a hővédőnek ami miatt nagy kedvencem lesz, az egyik az hogy nincs különösebb illata, a másik, hogy megfelelő mennyiséget alkalmazva belőle egyáltalán nem lesz ragacsos vagy fura állagú tőle a hajam. Nagyon könnyű és jól eloszlatható spray. A végeredmény tényleg kellemes, fényes és ápolt haj ami úgy tűnik tényleg megúszta a hőformázás káros hatásait.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...