2017. május 4., csütörtök

Miss Sporty tavaszi újdonságok


Örülök, hogy lehetőségem nyílt kipróbálni néhányat a Miss Sporty tavaszi újdonságai közül mert egy igazi csajos kollekció, praktikus és jól használható dolgokkal. Már a csomagolás is elég cuki, nekem valahogy olyan vattacukros-popcornos retro amerikai stílust idéz :) 


Az alábbi termékekhez volt szerencsém:


Really Me! Volume&Tint szempillaspirál
Really Me! Shadow&Liner szemceruza
Really Me! Glossy Lip ajakbalzsam
Really Me! Candy Shine körömlakk
Nail Expert 5 in 1 alaplakk
INSTAGlow mozaik púder
INSTAGlow korrektor





Ilyen mozaik púderrel még nem volt dolgom, de a színeket ecsettel összedolgozva egy finom, nagyon diszkréten selymesen ragyogó összhatást kapok ami egyszerűen tökéletes a korrektor fixálására. A színeket akár külön is lehet használni színkorrekcióra, bronzosításra.



Abszolút kedvencem a kollekcióban a Really me! Glossy Lip ajakbalzsam Really Pink árnyalata. Annyira finom tuttifrutti illata van és gyönyörű rózsaszín csillogást ad az ajkaimnak. Örülök hogy végre jönnek vissza az ajakfények is, mert sokkal teltebbnek és simábbnak tűnik vele a szám mint például egy matt rúzzsal:




A Really Me! Volume&Tint szempillaspirálban a legjobban a kefe kialakítása tetszik, mert a keskenyedő vége miatt nagyon könnyű a szemzughoz közeli pillákat és az alsókat kifesteni vele. Azt figyeltem meg, hogy inkább hosszabbít és kevésbé dúsít, annak lesz jó választás aki a különálló, "póklábszerű" pillákat részesíti előnyben. Ami még jó pont, hogy kevésbé hajlamos felvitel közben transzferálódni a szemhéjra, talán szintén az ügyes kefe miatt.


A Really Me! Shadow&Liner koncepciója szuper, egy eszközben egy krémesebb szemhéjárnyalót és egy hozzá illő szemceruzát kapunk, nagyon praktikus!



A másik kedvencem az INSTAGlow korrektor, szuper folyékony így nem kelt száraz és vastag hatást a bőrön, nagyon jól el lehet dolgozni és a színe is tökéletes



A Nail Expert 5 in 1 egy jól használható alapozó lakk, kedvező árú megoldás a hétköznapokra


 A Candy Shine fedőlakkok közül ezt a gyönyörű zöld csillámosat hamarosan ki fogom próbálni valami igazán tavaszias manikűrhöz, de nyárra is tökéletes, hiszen ezek a színek valami trópusi szigetet idéznek.


A kollekció összes darabja nagyon baráti áron kapható a drogériákban!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...